Acasa Diverse DU Battery Saver o aplicatie buna pentru o autonomie marita

DU Battery Saver o aplicatie buna pentru o autonomie marita

by Dragos Schiopu

Aplicatii utile Android

DU Battery Saver este o aplicatie buna cand vine vorba sa mai obtinem cateva minute in plus pentru telefonul nostru. Aplicatia este foarte buna si face exact ceea ce spune. Interfata grafica este foarte prietenoasa cu utilizatorul si foarte intuitiva.

DU Battery Saver

Terminalele sunt din ce in ce mai bune pe partea hardware. Avem procesoare din ce in ce mai bune cu frecvente mai mari si mai multe nuclee. Vorbim de terminalele Android care se intrec intre ele cand vine vorba de performante. Marii producatori implementeaza si multi senzori si functii care consuma rapid bateria telefonului. Optimizarea software isi spune si ea cuvantul, dar in general producatorii nu prea se ocupa de asta asa ca noi trebuie sa avem o grija in plus pentru terminalele noastre.

Pentru utilizatorii care au Android 4.4 KitKat vor observa o durata mai buna a bateriei, dar nu cu mult. Un alt avantaj il au cei ce detin un telefon cu CyanogenMod. Dar cum putem mari durata bateriei? In google Play gasim o multitudine de aplicatii doar in momentul in care introducem „battery” in casuta de cautare. Majoritatea nu prea fac nimic sau sunt clone ale altor aplicatii.

Cea mai buna aplicatie pe care eu am instalat-o este DU Battery Saver care este mult mai buna decat Battery Doctor. Le-am avut pe ambele, insa DU Battery Saver este adevaratul castigator. Aceasta aplicatie este foarte buna cand vine vorba de optimizat bateria. Are o interfata atragatoare si cateva optiuni premium care pot fi deblocate daca instalam alte aplicatii si primim DU Coins. Eu am instalat doua aplicatii si am primit 630 de DU Coins si mi-am activat o optiune premium de a sterge automat aplicatiile care ruleaza in background in momentul in care telefonul este blocat. Sunt si alte optiuni pe care le puteti descoperii daca instalati aplicatia.

DU Battery este o aplicatie excelenta daca va doriti un telefon cu o autonomie mai buna.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=ZqDJxpuWy04]

s-ar putea sa-ti placa