Acasa Tehnologie 300 de articole pe digipedia.ro

300 de articole pe digipedia.ro

by Dragos Schiopu

 Nici nu stiu cand a trecut timpul, dar am observat astazi din intamplare ca avem fix 300 de articole scrise pe blog. Pentru asta tin sa felicit echipa care se ocupa de articole si sa le multumesc pentru ca sunt alaturi de mine.

Din toamna , adica de azi vrem sa ne apucam serios de treaba si sa venim zilnic cu informatii proaspete din lumea IT-ului si a produselor electrocasnice de ultima generatie.

De asemenea, ne-ar face placere sa lasati un comentariu cu cele mai traznite gadgeturi despre care vreti informatii pentru ca inca mai sunt pentru cateva zile in Japonia si sper sa gasesc cateva gadgeturi interesante de adus in tara. M-am jucat azi cu o pereche de ochelari 3D cu ecrane pentru fiecare ochi, o tastatura virtuaa si cu alte cateva device-uri pe care nu le vedeti pe la noi. Inca caut o camera foto de micro-dimensiuni numita Chobi dar momentan nu am reusit sa dau de ea.

Asa cum vedeti si in poza, genul acesta de gadgeturi caut si sper sa imi dati idei cat mai multe pentru a va putea surpinde la intoarcere.

s-ar putea sa-ti placa