Acasa Promotii 3 telefoane Dual SIM pe care le poti cumpara astazi la reducere

3 telefoane Dual SIM pe care le poti cumpara astazi la reducere

by Dragos Schiopu

Pentru ziua de astazi va propun 3 telefoane Dual SIM, comercializate de catre cei de la eMAG care au primit o reducere destul de considerabila in aceasta perioada, dar ca sa nu o mai lungim, sa trecem direct la cele 3 dispozitive.

Smartphone-Dual-Sim-Terbaik-1-Jutaan-2015UTOK D35 – Este un telefon care ruleaza sistemul de operare Android 4.4 KitKat, procesor Dual Core de 1 GHZ, 512  MB memorie RAM, 4 GB memorie interna, oferind o fluiditate destul de buna a sistemului KitKat. Totodata, are dimensiuni compacte si este perfect pentru persoanele care nu au pretentii foarte mari dar totusi doresc un smartphone.

Telefonul poate fi achizitionat la pretul de 179 lei de pe eMAG. Dispozitivul beneficiaza de o reducere de 28%.

ASUS ZenFone C ZC451CG – La fel ca produsul prezentat anterior, si acesta este tot un telefon Dual SIM, telefon care este foarte competent. Are un procesor Dual Core de 1.2 GHz, 1 GB memorie RAM si 8 GB memorie interna. Telefonul vine tot cu varianta de Android 4.4, insa beneficiaza de o serie de actualizari si functii noi pe care nu le veti intalni pe versiunea obisnuita de Android. Vine dotat cu o camera principala de 5 MP, dar si de una secundara perfecta pentru selfie-uri, totodata, are o baterie de 2100 mAh.

Telefonul poate fi achizitionat la pretul de 479 lei de pe eMAG. Dispozitivul beneficiaza de o reducere de 12%.

E-Boda Storm X450 – Ultimul telefon Dual SIM de astazi, un produs care se impune destul de bine avand in vedere pretul cu care se comercializeaza. Are un procesor puternic Dual Core, dar si un design modern care nu ne va duce cu gandul neaparat la un dispozitiv low-cost. Vine cu 1 GB memorie RAM si inca 8 GB memorie interna, aceasta putand fi imbunatatita cu pana la 32 GB cu ajutorul unui card MicroSD.

Telefonul poate fi achizitionat la pretul de 299 lei de pe eMAG. Dispozitivul beneficiaza de o reducere de 33%.

s-ar putea sa-ti placa