Acasa Diverse Samsung GALAXY S5 și dispozitivele inteligente Gear 2 și Gear Fit au fost lansate oficial in Romania

Samsung GALAXY S5 și dispozitivele inteligente Gear 2 și Gear Fit au fost lansate oficial in Romania

by Dragos Schiopu

Samsung Electronics lansează în România ultima generație a GALAXY S, noul GALAXY S5, care, alături de dispozitivele purtabile Gear 2 și Gear Fit, aduce inovația relevantă în viața de zi cu zi a utilizatorilor, oferindu-le noi experiențe la puterea a 5-a. Samsung GALAXY S5, Gear 2, Gear 2 Neo și Gear Fit vor fi disponibile pe piața locală în cursul lunii aprilie, în rețele partenerilor Samsung.

Vezi cel mai bun pret aici!

„Samsung acordă o atenție deosebită inovației, oferindu-le consumatorilor produse care să se integreze în stilul lor de viaţă și care să corespundă așteptărilor lor. Am remarcat că utilizatorii își doresc un design inovator, dar și practic, vor cea mai bună și mai ușor de folosit cameră foto și o conectivitate rapidă. Samsung a ținut cont de toate acestea când a creat GALAXY S5, dispozitivul care redefinește rolul smartphone-ului în viața noastră”, a declarat Alexandru Munteanu, șeful diviziei Telecom al Samsung Electronics România.

Noul GALAXY S5 îmbină perfect funcțiile avansate ale camerei foto cu cea mai rapidă conectivitate, dar și cu instrumente de fitness special dezvoltate și funcții sporite de protecție a dispozitivului, astfel încât utilizatorii să fie în permanență activi.

Captează clipele cu adevărat importante
Cu Galaxy S5, momentele sunt mai ușor de surprins și împărtășit cu cei dragi. Utilizatorii beneficiază acum de o cameră de 16 megapixeli și de o interfață ce oferă posibilitatea de a fotografia, edita și împărtăși conținutul mult mai ușor.

GALAXY S5 vine cu o noutate absolută în ceea ce privește camera foto, cel mai rapid auto focus de pe piață, de până la 0,3 secunde, dar și cu tehnologia HDR, oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a realiza imagini la cea mai bună calitate indiferent de condiții.

Samsung GALAXY S5 aduce și cele mai rapide conexiuni datorită funcției Download Booster, ce permite creșterea vitezei de download prin folosirea Wi-Fi și LTE simultan, oriunde s-ar afla utilizatorii.

Fii activ menține-te în formă
Funcția S Health 3.0 le oferă utilizatorilor posibilitatea să se mențină în formă, ținându-i în permanență la curent cu informații despre starea lor fizică, cu ajutorul mai multor instrumente, precum pedometru, istoricul dietelor și exercițiilor și, ca noutate, un sistem prin care pot afla ritmul cardiac.

O altă noutate adusă de GALAXY S5 constă în rezistența la apă și praf a dispozitivului (certificare IP67). Pentru a oferi mai multă siguranță informațiilor utilizatorilor, GALAXY S5 vine cu posibilitatea de scanare a amprentei prin Finger Scanner, ce permite în același timp garanția efectuării unor plăți sigure și fără probleme.

De asemenea, consumul bateriei poate fi redus semnificativ în cazuri de urgență, datorită modului Ultra Power Saving ce preschimbă display-ul în alb/ negru și închide toate aplicațiile nefolosite.

GALAXY S5 completează stilul fiecărui utilizator, datorită design-ului modern și unei varietăţi de culori – Charcoal Black, Shimmery White, Electric Blue sau Copper Gold.

Dispozitive inteligente pentru mai multă libertate de exprimare
Odată cu noul GALAXY S5, Samsung a dezvoltat o nouă generație de dispozitive Gear, concepută pentru a oferi o nouă experiență în materie de conectivitate, personalizare și control. Vezi cel mai bun pret aici!

Samsung Gear 2 și Gear 2 Neo sunt noile accesorii inteligente, ce le oferă utilizatorilor mai multă libertate de mișcare fiind, în același timp, în permanență conectați. Atât Gear 2 cât și Gear 2 Neo vin cu un design minimalist, dar și cu funcții de ultimă generație.

Noile dispozitive inteligente permit acceptarea sau respingerea apelurilor primite și vizualizarea mesajelor sau notificărilor, dar și personalizarea notificărilor în funcție de importanța și frecvența de utilizare a acestora.

Pentru ambele dispozitive, Samsung a creat aplicații de fitness speciale, astfel încât utilizatorii să își poată crea antrenamente de fitness în timp real, personalizate, precum și să își măsoare pulsul.

Samsung Gear 2 și Gear 2 Neo le oferă utilizatorilor posibilitatea de a controla dispozitivele electronice (TV și set-top box) prin intermediul aplicației WatchON Remote. De asemenea, noile accesorii inteligente se pot conecta la o gamă variată de dispozitive Samsung și pot beneficia de o multitudine de aplicații.

Utilizatorii pot surprinde orice moment important datorită camerei foto, care acum nu mai este instalată pe brățară, ci integrată în corpul principal al dispozitivului. Astfel, utilizatorii au mai multă libertate în accesorizarea ținutelor și exprimarea stilului personal datorită brățărilor moderne, disponibile în mai multe culori: Charcoal Black, Gold Brown și Wild Orange pentru Gear2 și Charcoal Black, Mocha Grey și Wild Orange pentru Gear2 Neo.

Partenerul inteligent pentru o viață activă
Samsung a extins linia de dispozitive inteligente purtabile cu noul Gear Fit, conceput pentru utilizatorii cu un stil de viață activ, oferindu-le acestora posibilitatea de a fi mereu în formă, fără a renunța la conectivitate.

Ecranul Super AMOLED curbat de care beneficiază noul Gear Fit reprezintă o premieră în industrie, îmbinând tehnologia de ultimă oră Samsung cu cele mai noi instrumente de fitness.

Astfel, Samsung le oferă utilizatorilor una dintre cele mai moderne soluții de fitness, având în plus posibilitatea de a primi în timp real notificări de la dispozitivele lor GALAXY, precum apeluri, e-mail-uri, mesaje, alarme, S-planner și alte aplicații.

Cu Samsung Gear Fit utilizatorii își pot exprima stilul personal datorită curelelor disponibile în diferite nuanțe – Black, Orange și Mocha Grey.

s-ar putea sa-ti placa