Acasa Diverse Topul smartphone-urilor Dual Sim

Topul smartphone-urilor Dual Sim

by Dragos Schiopu

In momentul in care te hotarasti sa achizitionezi un smartphone, smartphone-urile dual sim pot fi o alegere cu adevarat inteligenta, in conditiile in care acestea ofera preturi deosebit de mici, functii impresionante si o calitate comparabila sau chiar mai mare decat a telefoanelor construite de companii occidentale.
Evident, piata telefoanelor dual sim este extrem de diversificata si exista numeroase companii care produc astfel de gadgeturi, unele mai bune, unele mai putin bune, unele mai scumpe, altele mai ieftine.
Iata un top al celor mai bune companii de telefoane dual sim, care reusesc sa combine cu succes pretul mic, calitatea si functiile deosebite:

Lenovo – Cea mai mare companie de IT din China, care in ultima vreme s-a axat puternic pe terminale mobile de ultima generatie si nu a facut-o deloc fara succes. Practic, de cand s-a apucat de constructia smartphone-urilor si pana la sfarsitul anului 2013, Lenovo a reusit sa ajunga pe locul 3 in topul producatorilor de telefoane mobile din lume;

HTC – Companie care s-a impus in primul rand prin calitatea telefoanelor pe care le ofera, HTC a capatat un loc deosebit in preferintele pasionatilor de gadgeturi, oferind prin dispozitivele sale un aspect extrem de placut, functii care au uimit de fiecare data cand a fost lansat vreun model si preturi deosebit de avantajoase;

ZTE – Tot din China vine si cea de-a 3-a companie care produce smartphone-uri dual sim. Infiintata in 1985, ZTE a intrat pe piata telefoanelor mobile in 1998 si a reusit sa creasca de la an la an printr-o politica ce s-a axat pe inovatie si preturi mici. Telefoanele smarphone dual sim de la ZTE sunt o optiune excelenta pentru toti cei care isi doresc calitate la preturi reduse;

Huawei – Un alt producator care uimeste prin calitate si preturi mici este Huawei, care, dupa cum era de asteptat este tot din China. La nivel mondial, compania are o cifra de afaceri cu adevarat impresionanta, generand an de an vanzari de peste 17 miliarde de dolari. Chiar si in Romania, cei de la Huawei s-au impus destul de bine si au reusit performanta de a atinge vanzari de 70 de milioane de dolari.

Asadar, in cazul in care te hotarasti asupra unei astfel de achizitii, trebuie sa acorzi cel putin o sansa acestor telefoane si exista mari sanse sa fii impresionat de calitatea lor.

s-ar putea sa-ti placa