Acasa Diverse Deutsche Telekom lansează un parteneriat revoluţionar, iar in Romania clientii Cosmote vor beneficia de Evernote gratuit, timp de 6 luni

Deutsche Telekom lansează un parteneriat revoluţionar, iar in Romania clientii Cosmote vor beneficia de Evernote gratuit, timp de 6 luni

by Dragos Schiopu

Deutsche Telekom lansează un parteneriat revoluţionar cu Evernote pe 12 pieţe europene
57 de milioane de clienţi de servicii mobile eligibili de a beneficia pentru 6 luni de Evernote Premium
Clienţii COSMOTE de abonament sau cartele prepaid şi cu terminale Android vor beneficia gratuit de funcţionalităţile Premium ale aplicaţiei Evernote, timp de 6 luni.

Deutsche Telekom şi Evernote îşi extind parteneriatul, acoperind cele 12 pieţe unde DT este prezentă în Europa continentală, pe lângă Germania. Prin intermediul Evernote, clienţii îşi pot lua notiţe, copia pagini web, redacta rapid articole, crea liste de to-do şi înregistra audio folosindu-şi telefoanele mobile. Serviciul este disponibil în toate cele 12 pieţe. Clienţii DT care îl activează începând de astăzi până pe 2 octombrie 2014 pot beneficia timp de 6 luni de acces la Evernote Premium, prin descărcarea din magazinele online de aplicaţii sau prin achiziţionarea unui dispozitiv Android nou cu aplicaţia deja pre-instalată.

Clienţii DT care se bucură de promoţie vor beneficia, de asemenea, de caracteristicile avansate, precum capacitatea de stocare lunară de 1 GB, utilizarea off-line a notebook-ului şi recunoaşterea rapidă a fotografiilor. Setul Premium include şi opţiunea Document Search, care permite utilizatorilor să caute în documente, prezentări şi foi de calcul salvate în Evernote şi, totodată, opţiunea Reminders, pentru monitorizarea tuturor proiectelor personale şi profesionale.

Parteneriatul se traduce la nivel local prin faptul că, începând de astăzi, clienţii COSMOTE de abonament sau cartele prepaid şi cu terminale Android vor beneficia gratuit de funcţionalităţile Premium ale aplicaţiei Evernote, timp de 6 luni.

„Suntem mândri că am putut să ne reunim eforturile pentru a lansa un astfel de parteneriat internaţional complex pe 12 pieţe, în doar patru luni. Parteneriatele de acest tip ne permit să le furnizăm clienţilor noştri din Europa acces la un număr sporit de servicii online inovative”, a spus Claudia Nemat, Board member for Europe and Technology în cadrul Deutsche Telekom. „Acest proiect corespunde obiectivului nostru stabilit pentru zona de inovaţie, de a încheia parteneriate care să ofere servicii unice menite să aducă valoare sporită clienţilor, cât şi să îi loializeze”.

„Suntem încântaţi că putem dezvolta parteneriatele noastre deja existente cu Deutsche Telekom în Germania şi extindem astfel oferta Evernote Premium către milioane de clienţi aflaţi sub umbrela DT”, a spus Alex Pachikov, VP of Partnerships la Evernote. „Este o etapă importantă pentru parteneriatul nostru. Avem acum posibilitatea de a îmbogăţi experienţa utilizării serviciilor de telefonie mobilă pentru milioane de abonaţi din Europa. Acest lucru le va permite să capteze şi să urmărească tot ceea ce este important pentru ei, prin intermediul tuturor dispozitivelor lor”.

Acest parteneriat este o altă cărămidă de rezistenţă a strategiei Deutsche Telekom de a se diferenţia de competiţie prin oferirea celei mai extinse game de servicii inovative posibile. Astfel, Grupul DT se poziţionează la nivel european drept operatorul care furnizează servicii cu valoare adăugată, pe lângă competenţele sale de bază.

Aplicaţia va fi preinstalată pe cât mai multe terminale Android din portofoliu începând cu primul trimestru din 2014 pe 11 pieţe, Austria fiind programată la începutul celui de-al doilea trimestru. Versiunile în limbile locale sunt deja disponibile în Austria, Ungaria, Olanda, Polonia şi România, versiunea în engleză a Evernote fiind disponibilă în celelalte pieţe.

Deutsche Telekom lansează Evernote în Albania, Austria, Croaţia, Cehia, Grecia, Ungaria, Muntenegru, Macedonia, Olanda, Polonia, România, Slovacia. DT a implementat aplicaţia în 2013 în Germania. Evernote are în prezent peste 4 milioane de utilizatori în Europa.

s-ar putea sa-ti placa