Acasa Diverse Topul celor mai atrăgătoare telefoane mobile destinate femeilor

Topul celor mai atrăgătoare telefoane mobile destinate femeilor

by Dragos Schiopu

The PhoneGeeks, divizia specializată de tehnică și telefonie mobilă a EuroGsm, cel mai mare retailer al operatorului de telefonie mobilă Orange România, prezintă o serie de telefoane mobile atrăgătoare, destinate în special doamnelor. Acestea pun în topul preferinţelor aspectul dispozitivelor mobile, posibilitatea de accesorizare şi aplicaţiile dedicate.

„În general, femeile optează pentru telefoane cu design plăcut, care să fie micuţe, discrete şi să aibă disponibile o serie de accesorii, precum huse sau feţe interschimbabile. Un plus îl reprezintă şi aplicaţiile dedicate, în timp ce performanţele tehnice sunt uşor trecute cu vederea”, a explicat Andu Subțirică – The PhoneGeeks.

Potrivit The PhoneGeeks, cele mai dorite telefoane mobile de către doamne sunt modelele iPhone 4S, HTC One S şi Desire V, Samsung Galaxy SIII, Samsung Galaxy Ace Pure White La Fleur, Nokia Lumia 800 şi Lumia 710 White, Sony Xperia U şi modelul Motorola XT910 RAZR White.

Telefonul iPhone 4s, de culoare albă, tinde să se afle în topul preferinţelor sexului frumos, datorită carcasei de sticlă. În plus faţă de design, telefonul are cele mai multe accesorii disponibile pe piaţă, fiind astfel uşor de asortat cu vestimentaţia oricărei utilizatoare.

Un alt model de culoare albă, foarte căutat în prezent şi care poate fi accesorizat, este Samsung Galaxy SIII alb. Pe lângă accesorii, are disponibile şi capace interschimbabile, într-o serie întreagă de culori şi modele, telefonul putând fi astfel personalizat pentru orice moment al zilei.

Şi Galaxy Ace Pure White La Fleur, tot de culoare albă, care vine cu un design minimalist și compact, este foarte apreciat de femei. Marginile telefonului sunt curbate, ceea ce îi aduce un plus de eleganţă.

Modelul HTC One S este disponibil în două variante de culoare, negru ultra mat şi gradient, carcasa telefonului fiind de doar 7,8 mm. Liniile curbe contribuie la accentuarea design-ului Slim, fiind un telefon ideal pentru poşetele mici sau genţile plic.

HTC Desire V este un dual sim care se poate deschide uşor, iar aşezarea cartelelor, inclusiv a cardul Micro SD, este foarte facilă. Telefonul este subţire şi cântărește doar 114 grame, iar carcasa, chiar dacă este din plastic, oferă o aderenţă foarte bună”, a adăugat Andu Subțirică.

Telefonul Nokia Lumia 800, cu variantele de culoare negru, roşu şi albastru, împreună cu modelul Lumia 710 White, au un design atractiv, iar pachetul include huse de protecţie, pentru păstrarea telefonului în cele mai bune condiţii.

Alte două telefone preferate de femei sunt modelele Sony Xperia U, care dă posibilitatea utilizatorului de a schimba partea de jos a carcasei cu una de culoare roz, şi Motorola XT910 RAZR White, cel mai subţire telefon existent pe piaţă la ora actuală.

s-ar putea sa-ti placa