Acasa Diverse Aplicaţii mobile pentru fashion şi shopping

Aplicaţii mobile pentru fashion şi shopping

by Dragos Schiopu

Majoritatea aplicaţiilor mobile destinate femeilor vin în ajutorul acestora prin furnizarea de sfaturi pentru îngrijire, wellness, diete, dar şi ultimele informaţii în materie de fashion şi styling.

Printre cele mai utilizate aplicaţii mobile pentru femei se numără Stylish Girl – Fashion Closet şi Trendstop Fashion TrendTracker. Prima aplicaţie este construită în jurul unui shop online şi permite organizarea unei garderobe pentru inspiraţia zilnică, în timp ce a doua furnizează ultimele ştiri în materie de design şi modă.

„O altă aplicaţie utilă doamnelor este RedLaser, care scanează codul de bare al produsului pe care doresc să-l cumpere şi le arată cel mai bun preţ şi magazinul de unde pot să-l achiziţioneze”, a completat Marius Boca – The PhoneGeeks.

În plus faţă de aplicaţiile mobile de fashion şi shopping, femeile găsesc utile şi aplicaţiile cu sfaturi de îngrijire personală sau diete, precum Calorie Counter, prin care pot urmări numărul de calorii consumat zilnic şi sfaturi pentru a-și păstra forma fizică.

s-ar putea sa-ti placa