Acasa Diverse Cum sa iti editezi pozele fara sa iti instalezi programe pe calculator

Cum sa iti editezi pozele fara sa iti instalezi programe pe calculator

by Dragos Schiopu

Febra fotografiilor este in mare ascensiune, fie ca faci poze pentru Facebook.com fie ca le folosesti in alte scopuri, cu totii cautam sa facem retusuri in acele locuri in care nu ne place cum am iesit. Ca sa poti edita fotografiile tale nu ai nevoie sa fii cunoscator de Photoshop sau sa instalezi programe in propriul calculator, mai nou sunt o multime de situri pe care odata accesate iti poti modifica fotografiile.

1. Pixlr ar fi una din solutiile usoare prin care poti edita imaginile tale, daca vrei sa scoti efectul de ochi rosii, sa modifici contrastul, intensitatea cuorilor sau sa aplici efecte pentru a evidentia anumite parti aceasta este cea mai usoara solutie pentru tine pentru ca e suficient sa tastezi adresa sitului si doar atat, fara a te complica sa instalezi un program.

2. Pic Resize este o aplicatie ce poate fi accesata online prin care modifici dimensiunea fotografiilor tale doar prin cateva clickuri.

3. Splash Up te ajuta sa modifici pozele utilizand layers, layer effects, filters si brushes.

4. Write On It te ajuta sa aplici texte pe imaginile tale, faza cool este ca poti atasa texte in diferite fonturi astfel poti ajunge sa faci ca imaginile tale sa para afise de perete.

Pentru modificari de imagini online ramane in continuarea aplicatia numarul unu, ce poate fi accesata doar daca ai un smartphone este Instagram. Aceasta se bucura de un real succes in intreaga lume pentru ca iti permite sa iti modifici pozele in doar cateva minute, pe langa asta ceea ce este interesant este faptul ca poti face imaginile tale sa fie publice astfel incat prietenii tai le pot aprecia.

s-ar putea sa-ti placa