Acasa Diverse Comparatie iPhone 5 vs. HTC One

Comparatie iPhone 5 vs. HTC One

by Dragos Schiopu

Nebunia curata va fi pe piata smartphoneurilor din intreaga lume, cei de la AndroidCentral au realizat un test comparativ, defapt test e prea mult spus, o comparatie designul dintre iPhone 5 si HTC One.

Problema este ca incepand de joi, 14 martie, cei de la Samsung vor lansa Galaxy S4, iar atunci se vor ajunge la alte comparatii. HTC One arata incredibil de bine, se pare ca producatorii au inteles ca pe langa atuurile si caracteristicile tehnice, un terminal trebuie sa arate foarte bine, in concluzie, imaginea vinde mai mult decat bine.

Vezi cel mai bun pret pentru iPhone 5

HTC One arata ca un smartphone pe Android de clasa Premium, pe cand iPhone arata mai mult business premium, un smartphone destinat fashionistilor.

Nu cred ca mai este relevant sa facem comparatii de sisteme de operare pentru ca Apple ofera un lucru iar Android altceva, sunt ca doua surori gemene care nu se „halesc” una pe cealalta.

Camerele foto in schimb se pot compara precum si pretul de achizitio a terminalelor, dar sa revenim la faptul ca HTC One are o camera foto de 4 Megapixeli ce au tehnologia Ultrapixel, pe cand iPhone 5 are o camera de 8 megapixeli. Diferenta dintre cele doua sta foarte mult in calitatea macro, fiind mai reusit pe HTC One.

Drop Test: Samsung Galaxy S4 vs. iPhone 5

iPhone 5 este revelatia momentului, fratele mai mare dupa care toti sunt invidiosi si incearca sa-l ajunga din urma, are atuuri mari la calitatea materialelor folosite, camera foto, ecran retina si multe altele pe cand HTC One este un Android Premium menit sa castige simpatie prin performante tehnice si mai nou si prin design.

Daca ai de ales intre iPhone 5 si HTC One, pe langa diferentele sistemului de operare si a dimensiunilor terminalelor trebuie sa luat in calcul si diferentele de pret in achizitionarea lor. Un iPhone 5 nou la liber pleaca de pe la 3099 Lei, iar la mana a doua de la 2500 Lei, pe cand un HTC One nou poate fi cumparat la un pret de aproximativ 2500 Lei.

Vezi cel mai bun pret pentru HTC One

s-ar putea sa-ti placa