Acasa Diverse Cum sa-ti salvezi telefonul mobil daca l-ai scapat in apa

Cum sa-ti salvezi telefonul mobil daca l-ai scapat in apa

by Dragos Schiopu

Cu siguranta multi dintre voi ati scapat cel putin odata telefonul mobil in apa, asa ca iti prezentam un ghid, pe care noi il gasim ca fiind foarte util, pentru atunci cand telefonul tau mobil ia contact cu apa.

1. Primul pas este sa inchideti telefonul si sa-i scoateti bateria cat mai repede posibil, apa nu iti strica telefonul mobil ci scurt-circuitele care se produc. Nu faceti greseala de a deschide prea curand terminalul dumneavoastra, recomandabil chiar si o zi sa il tineti inchis.

2. Al doilea pas este de a dezmembra telefnul atat cat este posibil, adica sa ii scoateti cartela SIM, cardul de memorie, husa, folie.

3. Daca aveti un aspirator este indicat sa-l aspirati, daca nu suflat in fiecare loc pentru a inlatura apa intrata in acele locuri in care accesul unei carpe este imposibil.

4. Daca situatia este grava, puteti pune gadgetul intr-o punga sau un borcan de orez, probabil pare amuzant dar voi stiti ca orezul absoarbe apa?

Cel mai indicat este sa nu folositi foehn-ul sau cuptorul cu microunde, pentru ca elementele telefonului mobil se vor topi, iar daca il scuturati la fel, mai mult rau faceti.

s-ar putea sa-ti placa