Acasa Diverse Baterii mai mari pentru laptopuri

Baterii mai mari pentru laptopuri

by Dragos Schiopu

Cei de la Acer au lansat anumite baterii pentru laptop cu o durata mult mai lunga de viata si cu performante mult mai bune, dar asta nu inseamna sa nu aveti grija de ele. De ce sunt bune bateriile cu durata de viata prelungita? Te ajuta foarte mult atunci cand curentul de acasa sau de la birou este oprit sau in situatiile extreme cand nu ai o sursa de curent la indemana si va trebui sa rezolvi o treaba ce dureaza mai mult timp decat normal.

Puteti achiziona aceste baterii de pe internet la preturi foarte bune, iar produsele vor fi originale. Doar cu o simpla cautare pe google scriind baterii laptop veti gasi numeroase rezultate si magazine online de unde puteti achizitiona produsul la preturi mici. De exemplu pe maglaptop.ro puteti intra si comanda produse originale sau replacement la preturi unice in Romania.

Acestia au un suport telefonic foarte bun dar si online pe deasupra iar programul de lucru este unul prelungit.Acum sa vorbim putin si despre tastaturi laptop. Acestea sunt foarte sensibile la lichide sau la lovituri foarte mici, dar foarte bune in timp daca le folositi cu grija. Incercati mereu sa curatati tastatura de la laptop de praf cu o carpa putin umezita pentru a indeparta tot de pe ea si eventualii microbi.

Cu cat mai mult praf sub tastatura, cu atat mai mult praf si in laptop iar ventilatorul va sta mereu la turatii mari si laptopul se va incinge mult mai repede.

s-ar putea sa-ti placa