Acasa Diverse Va doriti a adresa de Gmail? Primiti toate serviciile Google!

Va doriti a adresa de Gmail? Primiti toate serviciile Google!

by Dragos Schiopu

Google a aratat zilele acestea cat de mult are in plan sa isi extinda serviciile; a facut asta printr-o masura contestata de foarte multi oameni, masura ce implica/ofera destul de fortat crearea unui cont pe mai toate serviciile oferite de Google tuturor celor care vor sa isi creeze o adresa de Gmail sau un cont Youtube.

Astfel, zilele acestea, marile forumuri de tech si IT au fost impartite in doua tabere: cei care sustineau ca aceasta masura este benefica, intrucat Google nu forteaza utilizatorul sa ii foloseasca toate serviciile, ci doar sa utilizeze acelasi cont pentru toate serviciile oferite de motorul de cautare, indiferent ca e vorba de Youtube, Gmail, Picassa sau Adsense.

Pe de cealalta parte, exista destul de multe voci care sustin ca aceasta masura impusa de cei de la Google nu e decat o modalitatea de a isi mari statisticile pe hartie si ca nu e corect si moral sa le impuna una ca asta utilizatorilor sai.

Mai mult, cum Google+ a inregistrat la finele lui 2011 circa 62,000,000 de utilizatori unici, asta dupa multe luni de scadere a ritmului de inscriere, chiar si analistii IT se intreaba daca nu cumva acest lucru vine ca o masura de urgenta, pentru ca statisticile Google sa fie intr-o continua crestere. Totusi, cei peste 60 de milioane de utilizatori de Google+ nu sunt decat circa 17% din totalul de aproximativ 350,000,000 de utilizatori de Gmail, deci exista o mare sansa ca cei din spatele Google Operating systems sa isi doreasca sa balanseze un pic cifrele, chiar daca serviciul de social networking amintit mai sus este lansat abia in 2011, spre deosebire de Gmail, care are peste 10 ani de viata.

In ceea ce priveste planurile pentru 2012, se pare ca Google va lansa un sistem de operare special pentru laptopuri ultraportabile, special facut pentru a imbunatati si implini toate nevoile utilizatorilor, la un nivel diferit si superior fata de tot ceea ce a fost facut pana acum.

s-ar putea sa-ti placa