Acasa Diverse Huse iphone

Huse iphone

by Dragos Schiopu

In urma ceva timp, unul dintre A-listerii blogosferei scria despre cat de multumit era el despre husa Momax pe care tocmai si-o cumparase pentru smartphone-ul lui, un Samsung Galaxy S2. La scurt timp dupa post-ul pe blog, articolul a inceput sa fie preluat, astfel ca subiectul “huse iphone” sau “huse smartphone” a inceput sa fie la mare cautare, atat in Google, cat si in blogosfera autohtona.

In principiu, daca acum cativa ani, industria huselor protectoare consta mai mult in diferite modele de aceeasi dimensiune, astazi producatorii pun acces foarte mult pe siguranta, cat si pe modele personalizate. Drept dovada, magazinele online au inceput sa comercializeze huse Momax sau Bumper (special facute pentru iPhone), produse ce nu numai ca protejeaza smartphone-urile de zgarieturi, ci il fac mult mai rezistent la micile socuri de zi cu zi.

Sigur, pretul acestora e destul de diferit, in functie de brand si de ce anume ofera, insa ca sa va faceti o idee, preturile fluctueaza intre 50 de lei (pentru o husa Momax) si 110 lei(pretul mediu al unui produs Bumper, facut special pentru smartphone-urile produse de cei de la Apple), insa pe alocuri, mai pot fi gasite si la preturi mai mici, in functie de stocurile retailer-ilor, dar si al ofertelor/promotiilor care apar din cand in cand.

Dar totusi, cat de eficiente sunt aceste produse? Cat de mult o sa protejeze smartphone-urile in fata socurilor sau a umiditatii excessive? Ei bine, ele nu sunt sunt facute sa reziste la foc, sub apa sau la socuri extrem de violente, insa cu siguranta, fie ca vorbim de huse iphone sau pentru smartphone-uri ce ruleaza Android, ele vor proteja telefonul in fata micilor accidente zilnice, precum si a zgarieturilor de orice fel.

s-ar putea sa-ti placa