Acasa Diverse Topul celor mai bune aplicatii gratuite pentru BlackBerry

Topul celor mai bune aplicatii gratuite pentru BlackBerry

by Dragos Schiopu

Desi BlackBerry facea parte dintr-o categorie a caror clienti erau doar pe segmentul Business, astazi compania canadiana are probleme privind acest segment si incearca sa-si revina pe piata recuperand pierderile suferite producand noi modele pentru mai multe categorii de clienti.

Desi sistemul de operare ce sta la baza smartphone-urilor BlackBerry nu este atat de accesibil din punctul de vedere al aplicatiilor, incercam sa va prezentam in randurile de mai jos totul celor mai bune aplicatii gratuite pentru telefoanele BlackBerry.

Chiulangiu Radio este un stream de radio, permite sa ascultati muzica oriunde va aflati si oriunde aveti conectat telefonul dumneavoastra BlackBerry la o sursa de internet, fie ea prin Wi-Fi sau prin intermediul operatorului GSM. Puteti sa va creati propria frecventa a postului de radio preferat sau sa alegeti unul din cele 100 de posturi din lista disponibila. Daca faceti update la versiunea Premium puteti cauta melodii si sa le ascultati la cerere.
More information/Download Slacker Radio

Pandora este o apliactie similara cu Chiulangiu Radio (Slacker Radio) si va permite statii personalizate de muzica de pe BlackBerry-ul dumneavoastra. Puteti prestabili posturi de radio sau melodiile preferate, atat din cele disponibile cat si din cele alese de dumneavoastra. Oferiti un rating melodiilor sau posturilor de radio astfel incat alti utilizatori sa stie daca piesele respective sau posturile de radio merita sau nu ascultate.
More information/Download Pandora

Foursquare este una din cele mai cunoscute platforme de socializare ce va permite sa va conectati cu prietenii vostri in ideea de a exploata locurile si localurile pe care le frecventati. Functioneaza pe principiul de check-in si de a oferi calificative si imagini ale localurilor pe care le frecventati, atat in orasul dumneavoastra dar si ina ltele, este foarte util cand plecati in concediu si puteti vedea diferite recomandari in timp real asupra locurilor pe care doriti sa le frecventati. Exploreaza orasele si da de veste prietenilor tai unde esti si ce parere ai despre serviciile pe care le ofera localul in care te afli.
More information/Download Foursquare

Twitter este o retea de socializare diferita fata de cele existente in prezent, se bazeaza pe text in mare parte si acesta limitat la 140 de caractere. Este folosita foarte mult atat de persoane fizice cat si de antreprenori, firme si in primul rand de vedete. Multe din vedetele din strainatate tin legatura cu fanii prin aceasta retea de socializare. Si in tara noastra se foloseste twitter, puteti sa ne urmariti si pe noi pe twitter dandu-ne „follow” la adresa twitter.com/gadget4uRO
More information/Download Twitter for BlackBerry

Facebook este probabil cea mai cautata aplicatie pentru smartphone-uri in general si probabil nu mai are nevoie de nici o prezentare. Aplicatia va permite sa faceti aproape tot ce puteti face de pe un calculator, sa cititi feed-urile prietenilor, sa adaugati sau sa stergeti prieteni din listele voastre, sa trimiteti mesaje, commenturi, like-uri si sa va actualizati statusurile. Facebook App este cea mai buna modalitate pentru a tine legatura cu prietenii. Puteti sane urmariti si pe Facebook si sa primiti cele mai noi stiri de pe portalul nostru la adresa facebook.com/gadget4u
More information/Download Facebook

BlackBerry Messenger este chat-ul intern oferit de catre BlackBerry, orice posesor de BlackBerry poate comunica gratuit prin mesaje dar poate trimite si fisiere precum imagini, filmulete si melodii, comunicarea dintre posesorii de BlackBerry nu a fost niciodata mai usoara si mai ieftina pana la aparitia acestei aplicatii de chat. Fiecare telefon mobil de la BlackBerry are asociat un cod PIN care reprezinta un fel de username de identificare pe care il poti folosi pe acest chat intern de socializare.
More information/Download BBM

WhatsApp Messenger este un o platforma de chat ce poate fi instalata pe orice smartphone ce se poate conecta la internet. Pentru unele sisteme de operare aceasta aplicatie nu este gratuita, dar pentru telefoanele BlackBerry aceasta poate fi descarcata fara nici un cost suplimentar. Poti comunica cu prietenii prin WhatsApp Messenger, le poti trimite imagini sau melodii, doar cu conditia ca atat expeditorul cat si destinatarul sa aiba aceasta aplicatie instalata si conectata la internet.
More information/Download WhatsApp Messenger

Google Talk este o aplicatie de comunicare produsa de catre gigantul Google. Din pacate la noi in Romania nu este prea folosita, dar este oricum, un instrument foarte bun pentru comunicare, mai ales ca este si gratuit. Pe langa faptul ca poti comunica si tine legatura cu apropiatii, poti prin intermediul lui sa transferi fisiere de imagini, video si muzica.
More information/Download Google Talk

Poynt este o aplicatie nu prea des folosita in Romania, dar servesti in scopul de a te informa cu privinta la alegerile tale cand vine vorba sa cauti un local pentru a manca sau a bea o cafea. Poynt App va permite sa gasiti locuri pentru a manca ori pentru a viziona un film si multe altele. Este o aplicatie superba fara de care nici un utilizator de Blackberry nu ar trebui sa se lipseasca.
More information/Download Poynt

Dropbox este o aplicatie pentru stocare a fisierelor. Prin intermediul acestei aplicatii puteti sa va faceti o baza de date comuna, adica sa accesati fisiere de pe computerul personal sau laptop si smartphone-ul dumneavoastra BlackBerry in acelasi timp. Ca sa fiu mai explicit, va faceti cont pe Dropbox, faceti upload pe serverul respectiv la fisiere de care aveti nevoie, dupa care cand sunteti la distanta puteti sa va conectati la acele fisiere de pe telefonul dumneavoastra.
More information/Download Dropbox

s-ar putea sa-ti placa