Acasa Diverse Steam Mobile pentru gamerii adevarati

Steam Mobile pentru gamerii adevarati

by Dragos Schiopu

Orice gamer adevarat are un cont de Steam, iar in zilele noastre jucatorii nu sunt doar tinerii adolescenti ci si oameni maturi cu joburi sau businessuri si din acest motiv s-a lansat Steam Mobile.

Versiunea mobila a celebrei platforme de distributie de jocuri pentru PC si Mac a devenit exact ceea ce si-au dorit clientii, deja Valve a anuntat lansarea Closed Beta a aplicatiei pentru cei care folosesc platformele iOS si Android. Astfel toti posesorii unui cont de Steam va putea tine legatura cu prietenii gameri sau a citi cele mai noi informatii a celore mai proaspete jocuri.

Noile dispozitive mobile au schimbat modul in care oamenii interactioneaza, se joaca si consuma media, iar prin aceasta aplicatie confirmam angajamentul nostru de a implini doleantele clientilor nostri si extinde functionalitatea serviciului Steam, pentru a-l face mai bogat si mai accesibil tuturor„, a declarat Gabe Newell, co-fondator si presedinte Valve.

Asadar versiunea Beta a aplicatiei este disponibila si poate fi descarcata gratuit, fara nici o taxa tuturor posesorilor de smartphone-uri sau tablete ce ruleaza pe sistemele de operare iOS si Android.

Unul din avantajele descarcarii versiunii beta a Steam-ului pentru telefoanele mobile sunt inclusi si in programul Closed Beta, poti descarca Steam Mobile de aici.

s-ar putea sa-ti placa