Acasa Telefoane Sony Xperia S se pregateste de lansare

Sony Xperia S se pregateste de lansare

by Dragos Schiopu

Sony Xperia S a fost prezentat oficial la CES 2012, ca fiind primul smartphone fara numele Ericsson asociat brandului. Intre timp deja se stie si o data aproximativa a lansarii smartphoneului, deja multi operatori de telefonie mobila au pus la dispozitie telefonul in stadiul de precomanda.

O2 anunta ca va lansa noul terminal la inceputul lunii martie, magazinul online originar din Marea Britanie anunta ca terminalul va putea fi cumparat inca din 30 ianuarie, la pretul de 450 lire, adica undeva la 600 de Euro, in conditiile in care un iPhone 4s de 16 GB costa cu putin peste 600 de Euro.
Printre companiile de telefonie mobila care au anuntat comercializarea lui Xperia S se afla Orange, T-Mobile, Three si O2.

Sony Xperia S are o camera foto de 12 megapixeli ce are noul senzor Exmor R, ecran tactibil de 4.3 inch full HD 1080p@30fp, camera secundara 1.3 MP, 720p@30fps, procesor dual-core de 1.5 GHz si la baza are sistemul de operare Android 2.3 Gingerbread, spre vara fiind disponibil si update la noul Android 4.0 Ice Cream Sandwich, cu Xperia S ai nevoie de doar 1.5 secunde pentru a trezi telefonul din modul sleep si a face o fotografie – astfel, nu vei pierde nici un moment special. Terminalul ofera posibilitatea de a i se mari memoria printr-un card de pana la 32 GB.

Sony Xperia S permite transferul de fisiere HD si este disponibil prin porturile DLNA sau HDMI, iar atunci smartphoneul este conectat la televizor, iar utilizatorii il pot controla cu ajutorul telecomenzii prin functia Bravia Sync.

Pe pagina oficiala Sony-Ericsson sunt anuntate cateva date oficiale de lansare, din nefericire in Romania nu s-a anuntat inca nimic, desi exista mari sanse sa apara in luna aprilie 2012 prin operatorul mobil Orange.

s-ar putea sa-ti placa