Acasa Diverse Conecteaza-ti Gadget-urile la noul BMW Seria 3 F30

Conecteaza-ti Gadget-urile la noul BMW Seria 3 F30

by Dragos Schiopu

Multe din automobilele din ziua de astazi au fel de fel de porturi de conectare a gadgeturilor. Noul BMW Seria 3 F30 accepta conexiune Bluetooth, USB, poti sa iti conectezi chiar si iPodul pentru a reda muzica pe sistemul audio al masinii, astfel tinerii care sunt innebuniti dupa gadgeturi, isi pot conecta toate deviceurile pe propria masina.
De exemplu, in luna aceasta de februarie a anului s-a lansat in Romania noul BMW Seria 3 F30, automobil indragit de tinerii din Romania si nu numai, acesta accepta conexiune Bluetooth pentru telefonul mobil, pentru a vorbi in siguranta fara sa mai fine nevoie sa tii telefonul la ureche, chiar poti sa-ti conectezi muzica de pe telefon prin acelasi tip de conexiune sau prin mufa jack de 3.5 milimetri. Pe langa acestea poti sa iti incarci telefonul mobil sau laptopul la priza masinii fara sa ai emotii privind cat te mai tine bateria incarcata.

Din aceste motive noua, gadget-arii iubim noul BMW Seria 3 F30. Mai multe detalii si informatii despre noul BMW Seria 3 F30 gasiti aici.

s-ar putea sa-ti placa