Acasa Jocuri Jocuri cu ATV-uri

Jocuri cu ATV-uri

by Dragos Schiopu

A venit vara si toata lumea se gandeste doar la mare si la plaja, dar nimeni nu ia in calcul ca in aceasta perioada a anului s epot incerca si sporturi extreme.

Poate nu avem in Romania mare pentru valuri dementiale ca sa ne putem descarca adrenalina facand surf, dar putem sa ne gandit ca avem destule variante, printre acestea se numara saritul cu parasuta, rafting, karting sau chiar mersul cu ATV-ul prin padure la munte.

Chiar daca criza financiara nu a reusit sa treaca de tara noastra si nu toata lumea isi permite concedii prin strainatate sau chiar nici pe la noi, atunci gadgetarii si-au gasit o cale de mijloc ce sa includa distractie pe cinste si anume jocurile pe calcualtor sau pe console.

Daca vrei sa faci surf ai nevoie de un ocean agitat in care sa te razboiesti cu valurile, dar daca vrei sa te dai cu ATV-ul nu ai nevoie decat de un magazin de specialitate sau un centru de inchirieri.
Dar daca tot spuneam de gadgetari, daca nu vreti sa mergeti prin padure sa o dati light cu ATV-ul sa stiti ca varianta cea mai recoomandata este cea de jocuri cu ATV.

Poate nu sunt cine stie ce jocuri din categoria celor sportive care sa includa si categoria de jocuri atv dar sincer sa fiu va recomand sa mai incercati si altceva, maiales in perioada asta a anului in care caldurile ne doboara pe zi ce trece.

Daca esti un spirit mai rebel si preferi sa iesi din casa poti sa stii ca mai pe oriunde, atat la mare cat si la munte, poti gasi ATV-uri de inchiriat, preturile difera in functie de puterea acestora sau de durata pe care vrei sa il inchiriezi.

NU conteaza ca esti gadgetar, pensionar, familist, preot sau ce altceva, important este ca uneori trebuie sa-ti consumi energia prin sporturi extreme ca sa poti ajunge sa realizezi ca viata este frumoasa si ca trebuie pretuita fiecare clipa.

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

Sandu 11-07-2012 - 09:42

Foarte frumoase jocurile, nu ma mai plictisesc de ele..

Comentariile sunt inchise.