Acasa Diverse Jailbreak iPhone 4s si iPad 2 iOS 5.0.1 este disponibil

Jailbreak iPhone 4s si iPad 2 iOS 5.0.1 este disponibil

by Dragos Schiopu

Asteptarea a luat sfarsit! Untethered Jailbreak pentru iPhone 4s si iPad 2 iOS 5.0 si 5.0.1 este disponibil. GreenPoison Absinthe 5 este disponibil pentru utilizatorii de Mac si Windows atat pentru iPhone 4s cat si pentru iPad 2 si in scurt timp si pentru Linux.
Cei de la GreenPoison au tinut sa precizeze ca munca depusa pentru jailbeak-ul lui iPhone 4s si a tuturor gadgeturilor cu noile chip-uri A5 nu a fost deloc usoara, totul constand in mii de ore de munca.

De ce Unlock iPhone 4S?
Utilizeaza iPhoneul 4S in varianta Unlock cu orice cartela SIM, in orice retea GSM pentru a evita in roaming fel de fel de taxe si pentru o flexibilitate mai mare, astfel valoarea iPhoneului tau creste.
Daca ai nevoie de unlock pentru iPhone 4S si astepti dupa Dev Team ai doua optiuni: fie faci update la iOS 5.0.1, faci untethered jailbreak si te rogi ca solutia de unlock sa fie compatibila cu aceasta versiune a sistemului de operare.

Asa ca nu va uram decat spor la treaba, toate detaliile, fisierele si pasii necesari pentru iPhone 4S Jailbreak cu GreenPoison Absinthe 5 le gasiti aici.

s-ar putea sa-ti placa

2 comentarii

Jailbreak iPhone 4s 06-02-2012 - 14:25

hi!,I love your writing so so much! share we keep in touch more about your post on AOL? I require an expert on this house to solve my problem. Maybe that is you! Looking ahead to see you.

Comentariile sunt inchise.