Acasa Jocuri Inca o luna pana la lansarea lui Angry Birds Space

Inca o luna pana la lansarea lui Angry Birds Space

by Dragos Schiopu

Agitatie mare pentru gamerii pe smartphone-uri, a mai ramas mai putin de o luna pana la lansarea noului Angry Birds Space, un nou joc de la Rovio. Angry Birds este unul din cele mai de succes mini-jocuri pe mobile din ultimii ani. De la lansarea din 2009 a avut peste 500 de milioane de descarcari si este jucat zilnic de peste 100 de milioane de oameni, si a reusit sa readuca in primul plan jocurile pe mobil.

Informatiile despre noul joc, editia Space au fost tinute in secret, singura parte facuta publica de catre creatorii lui a fost o fraza postata pe situl oficial: „One small flying for a bird, a quantum leap for bird kind.”, tot ce se stie este ca jocul va fi lansat simultan pe mai multe platforme si va sosi cu noi personaje precum un modul de joc si anume stilul „slow motion”.

Noul joc este creat impreuna cu doi colaboratori si anume NASA si National Geographic, de aceasta data gamerii trebuie sa faca fata unor noi provocari cu planete si gravitatie zero sau distrugeri cu viteza luminii.

Data oficiala a lansarii este 22 martie, iar cei de la Rovio au lansat un trailer de teasing, pana atunci totusi nu uitati ca puteti juca Angry Birds pe Facebook.

Ce parere ai despre noul Angry Birds Space, crezi ca va avea acelasi succes ca primul joc?

s-ar putea sa-ti placa