Acasa Diverse Facebook impune aplicatia Timeline in scurt timp pentru toti utilizatorii sai

Facebook impune aplicatia Timeline in scurt timp pentru toti utilizatorii sai

by Dragos Schiopu

Daca esti fan Facebook, va trebui sa te conformezi noilor modificari si cand zic asta ma refer la aplicatia Timeline care va deveni obligatorie in foarte scurt timp.
Aceasta aplicatie numita mai pe romaneste „toata istoria” a fost intr-odusa de anul trecut, incepand in Statele Unite ale Americii si ajungand intr-un final si pentru utilizatorii romani.

Noul look al celei mai cunoscute retele de socializare din momentul de fata la nivel global iti oferea pana de curand posibilitatea de a alege intre a avea o pagina gen Timeline sau una clasica, normala dar acum iti impune sa treci la noul look.

Acest nou tip de profil care iti prezinta in ordine ierarhica fiecare fotografie, postare, evenimentele organizate sau la care ati participat, a fost creeat in scopul de a socializa mai usor, dar din pacate nu toti doresc sa fie atat de open cu cei care le sunt prieteni virtuali.

In cazul in care nu-ti place sa-ti oferi viata ca pe un rezumat tuturor si vrei sa renunti la contul tau de Facebook, o poti face foarte simplu, afla mai multe detalii despre cum sa-ti stergi contul de Facebook.

In momentul de fata peste 4.4 milioane de romani au cont pe Facebook, aceasta cifra reprezinta in acelasi timp si o crestere de 83% fata de inceputul anului 2011, reteaua de socializare avand in total, la nivel mondial peste 800 de milioane de utilizatori.

Conform datelor furnizate de catre Facebrands, cei mai multi utilizatori ai retelei de socializare Facebook sunt din Bucuresti (1.053.020, adica 26,13% din totalul utilizatorilor ai retelei din Romania), urmat de Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi, Muntenia reprezentand 38,64% din totalul de 4.4 milioane de utilizatori romani, Tranbsilvania 19,18%, Moldova 14,24%, Banat 6,23%, Oltenia 6,14%, Dobrogea 5,24%, Crisana 4,15%, Bucovina 3,25%, Maramures 2,75%.

Media pe sexe este destul de echilibrata, procentajul de sex feminin fiind de 49.55%, iar barbatii ocupa 50.45%.

Daca iti place Gadget4u.ro ne poti urmari si pe Facebook dandu-ne un simplu LIKE aici: facebook.com/pages/Gadget4u/

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

Victor Stanescu 05-02-2012 - 16:49

Oups e 5 febr, si nu a devenit inca nimic obligatoriu. Dar asa sunt cei de la Facebook, mai iresponsabili de fel.

E evident ca mai devreme sau mai tz timeline va fi impinsa pe gatu tuturor userilor.

Singura solutie e sa o „customizezi” corect ca nu ai surprize neplacute: http://www.vectorash.ro/facebook-timeline-guide/

Comentariile sunt inchise.