Acasa Diverse HP te provoaca la PlayitON si te rasplateste cu zeci de premii

HP te provoaca la PlayitON si te rasplateste cu zeci de premii

by Dragos Schiopu

Hewlett-Packard organizeaza concursul „HP PlayitON” in perioada 16 ianuarie – 16 februarie 2012 si ofera zeci de premii ce constau in rucsace profesionale, laptopuri, sisteme audio, imprimante si multe altele. Oricine poate participa atata timp cat respecta mecanismul concursului, tot ce trebuie sa faci este sa ai un cont de Facebook, sa devii fanul paginii HP Romania si sa faci sau sa propui Mash-up-uri, mai multe detalii gasiti pe pagina oficala a concursului www.playiton.ro/regulament.

Participantii la concursul PlayitON pot castiga unul dintre cele peste 30 de premii HP puse la bataie. De la ultima generatie de laptopuri HP ENVY si casti profesionale Beats by Dr. Dre pana la boxe portabile, rucscacuri HP Professional sau imprimante ultra performante.

1. 20 de rucsacuri HP Professional (10 bucati se vor acorda in etapa 1 primilor 10 paticipanti care au cele mai votate propuneri. Alte 10 bucati se vor acorda in etapa 4, sectiunea 1 prin tragere la sorti a participantilor care voteaza creatiile din etapa 3 sectiune 1)

Rucsacul HP Professional pentru notebook are un design moder si este conceput special pentru persoanele aflate intr-o continua miscare si care doresc sa isi transporte in siguranta laptopul. Fermoarele duble ofera un acces mai rapid, iar datorita compartimentarii si a buzunarelor diverse, iti poti organiza articolele esentiale si accesoriile mobile. In plus, rucsacul este fabricat astfel incat sa protejeze laptopul impotriva defectiunilor.

2. 10 sisteme de boxe digitale portabile HP (cele 10 boxe se vor acorda in etapa 2 a concursului)

Compacte şi uşoare, boxele digitale portabile HP sunt o optiune ideala pentru utilizatorii de laptop. Acestea sunt concepute cu portabilitate uşoară şi un sunet stereo optim. Oriudne te-ai afla, te poti bucura de boxele portabile digitale HP, cu o simplă conexiune USB pentru notebook-uri.

3. Un Laptop HP ENVY BEATS SPECIAL EDITION cu casti Beats Studio (se va acorda in etapa 3, sectiunea 1 participantului cu cele mai multe voturi)

Rap, rock, punk, pop: orice preferi, HP ENVY 14 cu Beats Audio te face sa te simti ca esti in studio sau in rândul din faţă scenei, ascultand muzica la calitatea visata de catre orice artist. Bucura-te de muzică cu sunet Beats Audio, care iti permite sa auzi toate frecventele dintr-o melodie: inalte, joase sau medii. Sunet impecabil, design si mobilitate.

Artiştii şi producătorii petrec nenumarate ore de ajustare să creeze sunetul exact aşa cum doresc fanii lor sa auda. Dar marea majoritate a castilor nu pot reproduce cu exactitate sunetele create în studio. Castile Beats Studio au un sistem de precizie care anuleaza zgomotul, design avansat al difuzorului si amplificare cu reglaj electric. Cu castile Beats Studio, asculti muzica asa cum a fost ea creata de artisti si producatori.

4. 3 seturi casti Beats Solo (se vor acorda in etapa 3 sectiune 1, urmatorilor 10 participanti)

Castile Beats Solo sunt concepute pentru stilul de viaţă activ din zilele noastre, ele redand un sunet atat de real incat vei fi uimit că totul vine de la ceva atât de compact şi portabil. Ele sunt solutia perfecta fie ca le folosesti la calulator, mp3 player, iPod sau la telefonul mobil, reusind sa te surprinda indiferent de locul in care te afli.

5. HP ENVY 110 e-All-in-One D410a (se va acorda in etapa 3, sectiunea 2, participantului cu cele mai multe voturi)

Cel mai fitos mutifunctional din lume! Este foarte subtire, nu e facut din plastic si capacul frontal se ridica singur. A da… imprima, scaneaza, copiaza, trimite faxuri printr-un serviciu online gratuit. Si da super bine langa alte scule hi-tech! Enjoy!

6. HP Photosmart 7510 e-All-in-One – C311a (se va acorda celei de-a doua din cea mai votate creatii vizuale in etapa 3, sectiunea 2 a concursului)

Multifunctional inkjet 4-in-1 independent de calculator. Poti folosi oricare dintre functii fara sa pornesti calculatorul (imprimi si scanezi pe un card de memorie, copiezi fotografii si ducumente, trimiti faxuri printr-un serviciu online gratuit).

In plus ai tehnologia revolutionara e-print: trimiti un e-mail la imprimanta de oriunde din lume si aceasta il imprima imediat! Si ai si un ditai ecranul LCD touch cu gesturi.

7. HP Photosmart 6510 e-All-in-One B211a (se va acorda prin tragere la sorti in etapa 4, sectiunea 2 a concursului)

Multifunctional inkjet 3-in-1 independent de calculator. Poti folosi oricare dintre functii fara sa pornesti calculatorul (imprimi si scanezi pe un card de memorie sau copiezi fotografii si ducumente).

In plus ai tehnologia revolutionara e-print: trimiti un e-mail la imprimanta de oriunde din lume si aceasta il imprima imediat!

Mai multe detalii despre concurs si despre premiile puse in joc de catre HP Romania gasiti pe pagina oficala a concursului www.playiton.ro/regulament.

s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.