Acasa Diverse De’Longhi cumpara fabrica Nokia de la Jucu

De’Longhi cumpara fabrica Nokia de la Jucu

by Dragos Schiopu

Fabrica Nokia de la Jucu a fost cumparata de catre De’Longhi, unul din cei mai mari producatori de electrocasnice, a anuntat semnarea unui acord pentru achizitionarea unitatii de productie din Cluj.
Tranzactia se va finaliza undeva in primul trimestru al anului 2012, termenii acordului stabilindu-se confidentiali. De’Longhi isi desfasoara activitatea si in cadrul unei fabrici din Italia, acestia dorind ca prin achizitionarea fabricii Nokia de la Jucu, o extindere internationala.

Din septembrie 2011, Nokia a anuntat oprirea productiei de terminale produse la Cluj si sa isi concentreze atentia mai mult pe locatiile unde exista relatii mai bune cu distribuitorii spre pietele cheie, producatorul dorind prin sprijinul autoritatilor din Romania sa caute potentiali cumparatori pentru halele de productie.

Compania a fost infiintata de catre familia De’Longhi in anul 1902, incepand ca un mic atelier de fabricare a pieselor. Din 1950 a devenit producator major de aere conditionate portabile si sisteme de incalzire, pana in prezent ajungand sa faca tot felul de aparate electrocasnice.

Directorul De’Longhi este unul dintre cei mai renumiti si influenti 50 de designeri din acest domeniu din lume.

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

Ladys Metropolitan, ladys romania, catalog ladys 25-01-2012 - 23:51

Ce este LADY`S – METROPOLITAN ?
ladys.com.ro
Compania noastra comercializeaza produse de parfumerie, cosmetice si bijuterii prin sistemul de vanzari directe. Devenind reprezentant Metropolitan puteti castiga un comision echivalent cu 25% din vanzarile dumneavoastra. De asemenea, prin recrutarea altor persoane ce doresc sa vanda produsele noastre, primiti bonus pentru fiecare nivel al retelei create de dumneavoastra.
DE CE afacerea Ladys Metropolitan?

Ladys – Metropolitan Selection este o companie tanara, bine organizata si flexibila care se adapteaza foarte bine cerintelor vietii omului modern.
– Produsele cosmetice, machiaj si accesorii sunt de calitate, la preturi accesibile, pentru intreaga familie
– Inscrierea se face imediat si gratuit, fara absolut nici un cost
– Pentru prima comanda poti primesti un catalog GRATUIT
– Transportul produselor este GRATUIT, livrarea se face prin posta
– Sistemul de acordare a bonusurilor pentru promovarea produselor este unul transparent
– Poti sa comanzi produsele on-line
– Iti poti dezvolta o afacere profitabila si un venit suplimentar realizat in ritmul propriu

Comentariile sunt inchise.