Acasa Diverse Vodafone a lansat un forum de discutii despre produsele si serviciile sale

Vodafone a lansat un forum de discutii despre produsele si serviciile sale

by Dragos Schiopu

Vodafone lanseaza in premiera in Romania, primul forum al utilizatorilor retelei proprii din tara noastra. Forumul Vodafone poate fi accesat la adresa forum.vodafone.ro si va reprezenta o sursa de informatii online si de comunicare intre utilizatorii ce impart aceasi retea impreuna.
Portalul de discutii este disponibil tuturor, indiferent daca folosesti aceasta retea GSM sau nu, in spatele platformei online se afla o echipa dedicata de specialisti gata sa raspunda in fiecare zi tuturor intrebarilor adresate ce fac partea din categoria de telecomunicatii, servicii si produse ce tin de Vodafone.

Operatorul GSM comunica in momentul de fata pe toate platformele posibile de socializare ce sunt disponibile si folosite de utilizatorii din Romania, incepand de la Facebook, twitter, blog si pana la acest nou forum.

Social Media castiga in fiecare zi noi utilizatori in Romania, iar multe dintre dialogurile pe care le avem cu utilizatorii serviciilor noastre au loc azi in mediul online. In ultimii ani am interactionat atat pe forumuri, cat si pe conturile noastre de Social Media. Lansarea Forumului Vodafone vine in completarea acestor actiuni, oferind un mediu dedicat, deschis tuturor clientilor care vor sa discute despre telefonia mobila. Alaturi de echipa noastra, prezenta 7 zile din 7 online, incurajam toti utilizatorii sa interactioneze, sa participe la discutii si sa sprijine comunitatea online.” a declarat Laura Barbu, Marketing-Online Director, Vodafone Romania.

Pentru a te putea implica in discutiile de pe Forumul Vodafone va trebui sa te inregistrezi, te poti loga si de pe contul de MyVodafone, dupa care printr-o simpla confirmare deja te poti implica in cele mai aprinse discutii. Daca nu te intereseaza toate subiectele poti sa te incadrezi in una sau mai multe din categoriile de discutii propuse: Comunitate, Telefoane, Echipamente si Accesorii, Servicii, Self Care si Reteaua Vodafone sau daca nu esti satisfacut de acestea poti propune chiar tu noi categorii de discutii.

Pentru ca forumul sa inceapa cu energie, utilizatorii cei mai vorbareti dar si utili in acelasi timp prin activitatea lor pot castiga din partea operatorului Vodafone un Samsung Galaxy Tab 10.0, un Galaxy Nexus si un Vodafone Smart Tab 7.

s-ar putea sa-ti placa