Acasa Diverse Compania de webhosting LogicWeb lanseaza serviciul CloudLinux

Compania de webhosting LogicWeb lanseaza serviciul CloudLinux

by Dragos Schiopu

Providerul de hosting LogicWeb a anuntat ca tocmai a lansat un nou serviciu de hosting avand la baza CloudLinux, ce, conform acestora, va oferi o stabilitate si securitate mai mare si garantat mai putin downtime pentru serviciile de web hosting.

CloudLinux este primul sistem de operare comercial ce are la baza Linuxul, folosit pentru hosting providers si centre de date. Folosind tehnologia izolarii pentru a crea „Lightweight Virtual Enviroments”, CloudLinux ii ofera gazdei posibilitatea de a imbunatati stabilitatea serverelor.

Cei de la LogicWeb spun ca serviciul ce are la baza CloudLinux imbunatateste calitatea servicilor de web hosting creand un management al resurselor mai eficient, astfel reducand numarul de resurse pe care il va consuma fiecare site in particular. Prin urmare, LogicWeb poate astfel oferi garantia ca neasteptatele cresteri in resursele utilizate de un website nu vor mai putea afecta un server intreg, aceasta fiind una dintre cele mai neplacute probleme ce pot aparea si afecta credibilitatea unor firme ce ofera astfel de sevicii. Mai mult decat atat, datorita faptului ca CloudLinux Live, a carui ultima versiune a fost lansata recent, ruleaza toate procesele unui user in propriul lor container ‘lightweight’, securitatea si protectia impotriva hackerilor sau a scripturilor prost scrise ce mananca resursele altor utilizatori este garantat sporita.

Cateva din trasaturile CloudLinux Live:

  • asigura controlul providerilor asupra resurselor de CPU
  • previne conturile individuale din a incetini sau chiar opri un server intreg
  • protejeaza serverele de probleme imprevizibile ce pot afecta resursele altor utilizatori
  • creste densitatea astfel ca se pot gazdui mai multi utilizatori pe un singur server
  • scade riscul si creste eficienta servicilor de tip ‘shared hosting’
  • imbunatateste, per total, performanta serverului.

LogicWeb au insotit acest anunt cu asigurarea ca firma investeste in tehnologii menite sa imbunatateasca experienta utilizatorilor oferind o infrastructura solida si garantia faptului ca website-urile vor fi intotdeauna online si exista intotdeauna suport tehnic pentru problemele aparute.

Serviciul de web hosting al acestora include support tehnic 24/7, garantie de 100% timp de functionare pentru servere dedicate sau normale fara perioade moarte, adresa IP, backup-uri zilnice si mai mult de 250 de scripturi preinstalate.

CloudLinux pare sa fie urmatorul pas in materie de hosting web si cu siguranta, foarte curand, provideri de top si din Romania, precum www.smart-hosting.ro vor oferi astfel de servicii din ce in ce mai sigure. CloudLinux este doar un pas in revolutia serviciilor de web hosting ce trebuie sa tina pasul cu sutele de website-uri mai mari sau mai mici ce apar zilnic. Ne indreptam rapid catre o noua era in care fiecare afacere, oricat de mica, va avea varianta sa de e-commerce.

s-ar putea sa-ti placa