Acasa Diverse Avalansa de promotii Samsung la eMAG

Avalansa de promotii Samsung la eMAG

by Dragos Schiopu

Fara doar si poate Samsung este una din companiile care se bate pentru suprematia mondiala, dominand tot mai multe segmente de piata (probabil cea mai cunoscuta piata pe care ei activeaza este cea a electronicelor si a electrocasnicelor, insa ei evolueaza si in sectorul finaciar, naval, medical sau in constructii), iar perspectiva pentru anul care vine este una extrem de favorabila, anuntandu-se cresteri substantiale.

Nu stiu daca separat sau nu de cresterea pe care Samsung o anunta, dar in Romania luna februarie a adus o ploaie de reduceri la mai multe din magazinele online care vand produse din categoriile IT&C, Electrocasnice, etc.

Cel putin promotia de la eMAG care vizeaza produse vandute sub brandul Samsung este una deosebit de atragatoare, care implica pachete promotionale (adica in momentul in care luati niste produse complementare, ele beneficiaza de anumite reduceri), cadouri la anumite produse cumparate, discounturi sub forma unor vouchere cadou prin care sa cumparati alte produse tot de la eMAG ori pur si simplu banalele reduceri de pret. De exemplu, cine doreste sa achizitioneze un televizor Samsung Full HD, primeste drept cadou o consola portabila, plus o reducere de 200 lei din pretul cu care s-a vandut pana acum respectivul televizor. Ba chiar, la un anumit tip de televizor 3D se ofera cadou o camera foto care valoreaza aproximativ 1000 lei. Poate punctul culminant al acestei serii de reduceri este promotia prin care, in momentul achizitiei unui televizor cu Plasma 3D Samsung (este vorba de modelul 51D8000 ), primiti cadou un smartphone Samsung Galaxy S Plus.

Urmariti „colectia” completa de reduceri marca Samsung si eMAG!

s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.