Acasa Diverse Angry Birds Space se lanseaza exclusiv pe Samsung Galaxy Note

Angry Birds Space se lanseaza exclusiv pe Samsung Galaxy Note

by Dragos Schiopu

Angry Birds Space se va lansa spre finalul lunii martie 2012 si va fi prezentat oficial pe noul Samsung Galaxy Note, lansarea va avea loc in cadrul Samsung Blogger Lounge de la festivalul South by Southwest.

Jocul Angry Birds Space va fi prezentat pe Galaxy Note, gadgetul care ofera cele mai interesante experiente de divertisment datorita dimensiunilor sale generoase, ecran HD Super AMOLED de 5.3 inch si un procesor Dual Core.

Odata cu acest eveniment de celebrare a succesului lui Samsung Galaxy Note, toti utilizatorii de astfel de smartphone-uri vor primi oferte speciale in noul joc. Pe langa asta, acesti utilizatori vor avea chiar si un nivel exclusiv Smasung Galaxy Note. Un alt bonus este ca prin intermediul Samsung Apps si Google Play, toti utilizatorii de dispozitive Samsung Galaxy vor primi gratuit si „Danger Zone”, un pachet gratuit de 30 de nivele super incitante.

Jocul Angry Birds Space va fi disponibil din 22 martie 2012.

In plus, orice smartphone Samsung Galaxy Note cumparat in perioada 5 martie – 15 aprilie 2012 va ofera bonusuri precum: vei primi 400 de lei pe un card personalizat ING + 6 luni TV live pe mobil cu ajutorul aplicatiei Seenow! (verifica cel mai bun pret de pe piata)

s-ar putea sa-ti placa