Acasa Telefoane Noul iPhone 4s de vanzare in Romania prin eMAG la doar 2,999 RON

Noul iPhone 4s de vanzare in Romania prin eMAG la doar 2,999 RON

by Dragos Schiopu

Desi abia s-a dat startul la precomenzi, iPhone 4s se cauta peste tot, deja se atinge pragul de 4 milioane de astfel de deviceuri comandate. Pana si in Romania cel mai mare magazin online, eMag a pus la vanzare, noul iPhone 4s la pretul de 2,999 RON.
In marile metropole ale lumii precum New York, Londra, Tokyo sau Frankfurt, sute de oameni s-au asezat la cozi in magazinele Apple pentru a comanda noul iPhone 4s.
Acest nou produs marcheaza si finalul erei Steve Jobs la conducerea Apple dar in acelasi timp marcheaza si incetarea lui din viata. Desi in seara lansarii actiunile Apple au scazut cu pana 5,5% astazi au ajuns sa creasca cu peste 10% si asta datorita raspunsului pozitiv in cifre a posibililor clienti.

Noul iPhone 4s de vanzare in Romania prin eMAG la doar 2,999 RON

Toata nebunia nu va inceta aici, de la finalul lunii, noul device iPhone 4s va fi disponibil in peste alte 22 de tari.
Mai multe informatii despre noul iPhone 4s gasiti accesand aceasta pagina, iar daca te intereseaza sa iti cumperi noul telefon Apple, viziteaza aceasta pagina, pretul de inceput pentru piata din Romania, la eMAG este de 2,999 RON.

iPhone 4s de 32GB costa 3,499 RON, iar varianta de 64GB este cea mai scumpa, ajunge la 3,999 RON. Oferta primului retailer roman care comercializeaza noul device Apple este mai ampla si anume ca poti primi TVA-ul inapoi, astfel cea mai ieftina varianta de iPhone 4s, cea de 16 GB ajunge de la 2,999 RON la 2,418 RON.

Noul iPhone 4s de vanzare in Romania prin eMAG la doar 2,999 RON

Sursa Foto: MediaFax

s-ar putea sa-ti placa