Acasa Jocuri 100.000 downloads. „Challenge” reuşit

100.000 downloads. „Challenge” reuşit

by Dragos Schiopu

Odată cu lansarea celui mai recent joc din suita Challenge, BugSmasher, dezvoltătorul timișorean de aplicații pentru telefoanele cu sistem de operare Android, LASTING Software, anunță download-ul cu numărul 100.000 de pe Google Play.

Suita Challenge, numără până în prezent patru jocuri: Solitaire Challenge, Memory Challenge, Snake Challenge și cel mai recent produs, lansat în această lună, aplicaţia BugSmasher Challenge.
Acesta din urmă a urcat la 100.000, numărul de descărcări al suitei de pe Google Play. De departe, cel mai mare număr de download-uri, din totalul mai sus menționat, este deţinut de Solitaire.

Bug Smasher întregeşte oferta LASTING pentru cei dornici de a accepta provocarea unui joc cu un oponent real şi de a imprima aplicaţiilor single player un caracter interactiv cu accent pe socializare”, a declarat managerul de proiect, Eugen Vasilian, anunţând totodată că Lasting va lansa al cincilea joc. “Nu ne oprim aici. Momentan, echipa noastră lucrează la unul dintre cele mai cunoscute jocuri logice pentru a-l aduce la un nou nivel de interactivitate.”

Principala provocare a aplicațiilor Challenge este faptul că se joacă împotriva unui oponent real, spre deosebire de orice altă variantă anterioară existentă. De asemenea, ele beneficiază de sistem de ierarhizare cu punctaj ELO şi un design inovativ şi accesibil.

Apărută în 1997 ca o divizie în cadrul grupului LASTING, compania LASTING Software a luat naştere în ianuarie 2000, ca entitate independentă, după 4 ani de experienţă internaţională. Compania s-a dedicat în întregime serviciilor de dezvoltare de software. Astfel, în cadrul activităţii sale s-au definit două mari linii: dezvoltarea de software la comandă şi dezvoltarea de produse proprii. LASTING Software a dezvoltat şi alte aplicaţii pentru telefoanele cu sistem de operare Android, dintre acestea menţionăm jocul Solitaire Challenge, lansat în primăvara acestui an.

Despre BugSmaher
Parte a suitei Challenge de jocuri pentru telefoane mobile cu sistem de operare Android, BugSmasher este o creaţie a LASTING Software şi a fost lansat în luna iunie a acestui an.

BugSmasher poate fi descărcat de la adresa: https://play.google.com/

s-ar putea sa-ti placa