Acasa Diverse RCS & RDS lanseaza serviciul de date mobile in roaming

RCS & RDS lanseaza serviciul de date mobile in roaming

by Dragos Schiopu

RCS & RDS a lansat serviciul de date mobile in roaming, care poate fi activat de catre abonatii companieila serviciile de voce mobila si internet mobil pe telefon.

Activarea serviciului poate fi facuta telefonic – cu suportul departamentului Relatii Clienti – sau in conturile de client de pe site-ul companiei (digicare.rcs-rds.ro) . Tarifele practicate de RCS & RDS pentru traficul de date in roaming sunt aproape la jumatate fata de alte tarife existente in piata de roaming, care ajung pana la 0,70 euro/1 MB:

Destinatie (Tara): Spania, Marea Britanie, Irlanda, Suedia, Lituania, Polonia, Norvegia, Lituania, Malta, Slovacia, Portugalia, Slovenia, Luxembourg, Liechtenstein, Franta, Belgia, Cipru, islanda, Gibraltar, Estonia, Bulgaria,Grecia, Finlanda, Cehia, Danemarca, Ungaria, Austria, Germania, Olanda.
Tarif (euro/1MB) fara TVA: 0,28 Euro

La activarea traficului de date, in scopul protejarii abonatilor conform reglementarilor UE, acestia beneficiaza de o limita valorica de 50 euro, iar in cazul in care au nevoie de mai mult trafic, pot solicita utilizarea serviciului pana la o limita de 200 euro (tarife fara TVA).

Abonamentele de telefonie Digi Mobil ale RCS & RDS sunt de 2,48 euro si 1,24 euro (inclusiv TVA) lunar, au convorbiri nelimitate catre Digi Mobil si Digi Tel (reteaua de telefonie fixa a companiei), tarife de numai 0,012 euro/minut catre retelele fixe nationale si de 0,037 sau 0,062 euro/minut catre retelele mobile nationale.

Internetul mobil pe telefon este tarifat cu 10 lei lunar (TVA inclus), in cazul in care clientul opteaza pentru abonamentul superior de telefonie si este oferit gratuit abonatilor care au contractat telefonie mobila si internet fix. Vitezele de transfer pentru Digi Net Mobil sunt de pana la 7,2 Mbps, iar in tara, clientul beneficiaza de trafic nelimitat in cadrul abonamentului.

s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.