Acasa Diverse Gearbest deschide un depozit si in Europa

Gearbest deschide un depozit si in Europa

by Dragos Schiopu

Gearbest EU Warehouse sau mai bine zis depozitul Gearbest din Europa s-a lansat de curand si vine cu promotii atractive pentru o gama larga de produse. Acesta este unul dintre cele mai mari magazine chinezesti, dar si unul dintre cele mai bune magazine cand vine vorba despre telefoanele mobile.

Gearbest EU Warehouse

Gearbest este un magazin online care are diferite produse, dar in general au foarte multe telefoane mobile. Gama lor de produse este insa foarte mare. Timpul de livrare pentru acest magazin poate varia destul de mult, iar ca sa fiu sincer trebuie sa aveti si putin noroc sa primiti comenzile mai repede. Este totusi un magazin cu sediul in China, iar transportul este gratuit, deci dureaza in jur de 7-25 de zile. In teorie suna bine, dar produsul poate ajunge la dumneavoastra si in 30 de zile. Asta nu din cauza celor de la Gearbest, ci din cauza birocratiei de la noi.

Acum, Gearbest lanseaza un depozit si in Europa. Asta este o veste foarte buna pentru ca timpul de livrare este mult mai mic, iar taxele vamale sunt zero. De asemenea, pentru 3 dolari in plus timpul de livrare poate scadea destul de mult, dar asta tine tot de noroc.

Depozitul din Europa are mai putine telefoane, dar ofertele sunt destul de bune. Un telefon foarte bun este si Xiaomi Mi4i care costa 235 de dolari. Si tableta Chuwi Vi8 8 este o alta alegere foarte buna deoarece este o tableta de doar 84 de dolari ce vine cu Windows 8.1 si Android 4.4 in dual boot.

Avantaje:

-timpul de livrare este mai mic

-taxele vamale sunt zero

-oferte speciale pentru Europa

s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.