Acasa Diverse Ce gadgeturi cumpara romanii

Ce gadgeturi cumpara romanii

by Dragos Schiopu

Dupa cum multi dintre voi cred ca stiti deja, gadgeturile sunt acele obiecte tehnologice de dimensiuni reduse, concepute mai neobisnuit fata de alte obiecte la momentul lor. Aceste gadgeturi, la fiecare aparitie au ceva nou, o categorie de obiecte, nu neaparat un anume produs. Unele aplicatii software simple spre exemplu pot fi denumite astfel, sau chiar si anumite dispozitive care pot fi denumite si accesorii, cu utilitatea de a spori eficienta aparatului posedat.

O serie de gadgeturi care va pot si de eu real ajutor sunt urmatoarele: HDD-ul extern este solutia ideala pentru a „colectiona” in el filme, muzica, in loc sa purtati dupa dumneavoastra o intreaga colectie de CD-uri care ocupa un spatiu imens; USB Memory Stick; Cititorul de carduri: este optiunea perfecta in cazul in care detineti mai multe gadgeturi cu card de memorie; Mini boxa portabila: de dimensiuni reduse, aceste dispozitive sunt ideala pentru o iesire in padure, la un gratar sau la un picnic, tot ce trebuie sa faceti e sa le conectati la telefon; Ochelarii cu camera video: probabil vi se vor parea o prostie, insa anditi-va cate lucruri puteti surprinde cu ei, cate amintiri veti pastra; Headset Bluetooth: este probabil cel mai cunoscut gadget de pe piata deci nu necesita alte prezentari; Modulator FM; Adaptorul Bluetooth.

In ultimii ani, lumea comertului a fost luata cu asalt de dispozitivele numite tablete, disponibile pentru toate gusturile, de la cei mai exigenti, care vor spre exemplu optiunea android incorporata in tableta, pana la cei care vor o tableta de calitate, insa la un pret mai redus.

Pacat ca piata a fost asaltata de tot felul de chinezarii la preturi foarte mici ce se strica foarte repede sau nu merg deloc, neavand macar o garantie de minim un an.

Mai putem vedea pe internet si replicile de iPhone4, inainte sa luati unul de la alta persoana si nu dintr-un magazin este foarte important sa va asigurati ca nu este o replica pentru ca riscati sa dati mai putin cu 2-3 sute de lei fata de pretul din magazin insa sa luati o mare teapa.

Cu siguranta romanii sunt pasionati si interesati de noile aparitii in materie de gadgeturi si din acest motiv va recomandam sa vedeti ce gadgeturi vor fi lansate in noul an 2012.

s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.