Acasa Jocuri 2048, o noua senzatie pe internet

2048, o noua senzatie pe internet

by Dragos Schiopu

2048Dupa ce jocul care a facut senzatie pe internet in ultima perioada a fost scos de pe Google Play si Apple Store, in locul sau a aparut unul nou care este la fel de simplu de jucat si captivant.

Acesta se numeste 2048 si este creat de catre un italian in varsta de doar 19 ani pe numele lui Gabriele Cirulli. Jocul este bazat pe Web, dar este prezent si pe mobil, dar majoritatea aplicatiilor nu sunt oficiale.

2048 seamana putin cu Candy Crush Saga, chiar daca la inceput nu iti vei da seama ce se petrece in joc, vei avea nevoie de doar un minut pentru a deveni dependent de acesta. Jocul lui Gabriele Cirulli a debutat pe 9 martie, iar trei zile mai tarziu acesta a declarat pe Twitter ca fix in acel moment sunt peste 28000 de oameni care se joaca. Totodata, acesta a estimat ca pana pe 16 martie, toti utilizatorii s-au jucat impreuna aproximativ 520 de ani. Ramane de vazut cum vor evalua aceste statistici, totusi, acesta a mai declarat ca inca nu are intentia de a valorifica jocul.

La fel ca la Flappy Bird, si pentru 2048 au inceput sa apara pe internet multe alte variante asemanatoare, chiar si una unde trebuie sa se adune caini sau sa se inmulteasca.

Trecand peste, ce trebuie sa faci mai exact in acest joc? Ei bine, trebuie sa aduni numere egale in asa fel incat sa ajungi la 2048. Incepi sa aduni 2 cu 2, apoi 4 cu 4, 8 cu 8, 16 cu 16, la fel pana vei ajunge la 2048, trebuie sa ai si o strategie, daca nu vei juca dupa un plan bun vei aduna prea multe piese pe tabla si nu vei mai putea face nicio miscare.

Am ajuns de cateva ori pana la 2048, dar totodata va provoc si pe voi sa-l incercati, il gasiti aici!

s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.