Acasa Diverse Xiaomi Water Purifier

Xiaomi Water Purifier

by Dragos Schiopu

Xiaomi are parte de un succes foarte mare si a ajuns numarul trei in topul producatorilor de telefoane mobile. De la un asa succes, chinezii s-au gandit sa se extinda tot mai mult si dupa ce au ajuns sa produca inclusiv televizoare, se pare ca vor ajunge sa produca si purificatoare de apa. Noul produs se va numi Xiaomi Water Purifier si cu ajutorul unui filtru poate elimina impuritatile din apa de la robinet.

Xiaomi Water Purifier

Xiaomi Water Purifier este un aparat inteligent cu un filtru care elimina impuritatile din apa de la robinet, astfel apa devine potabila. Cel putin asta spun chinezii de la Xiaomi. Acest aparat este unul inteligent pentru ca se poate conecta la smartphone si arata nivelul de degradare al filtrului. De asemenea, aplicatia de pe telefon afiseaza si un mesaj cand trebuie sa se schimbe filtrul. Acest aparat poate afisa in timp real calitatea apei, o alta functie utila.

Practic Xiaomi nu mai este un mic producator de telefoane mobile. Aceasta companie a devenit un competitor serios pentru Samsung in ceea ce priveste smartphone-urile si intra treptat si pe piata electrocasnicelor. Pentru moment, Xiaomi va introduce acest filtru doar in China, insa daca aceasta companie va continua sa se dezvolte ca in ultimii doi ani, va reprezenta un adevarat compenitor pentru producatorii vechi. Si Nokia a ramas doar un nume, iar piata electrocasnicelor se poate schimba daca Xiaomi va continua sa se dezvolte rapid. Producatorii mici pot lua locul celor mari prin calitatea produselor, precum Xiaomi. Pretul va fi de 200 de dolari.

 

s-ar putea sa-ti placa