Acasa Diverse Xiaomi MiFa este un accesoriu util pentru smartphone-uri

Xiaomi MiFa este un accesoriu util pentru smartphone-uri

by Dragos Schiopu

Xiaomi impresioneaza mereu cu fel si fel de gadget-uri, insa MiFa este un Bluetooth Speaker foarte bine realizat si foarte bine gandit. Am cautat si eu cateva astfel de dispozitive si nu am gasit unul la fel de ingenios ca cel oferit de Xiaomi. Pe langa compatibilitatea cu toate telefoanele mobile indiferent de firma, acesta este si foarte rezistent si foarte portabil.

Xiaomi MiFa

Cu totii ascultam muzica, dar telefoanele mobile nu au un volum prea mare. In acest caz o mica boxa portabila este foate folositoare. Insa in momentul achizitiei unul astfel de device, trebuie sa luam in calcul mai multe aspecte.

1. Compatibilitatea

Xiaomi MiFa este un Bluetooth Speaker care ofera cea mai mare compatibilitate de pe piata. Acest device se poate conecta la orice telefon precum: iPhone, Microsoft Lumia, Xiaomi, Samsung, PC, Huawei, etc. Deci este o solutie pentru orice fel de sistem de operare sau telefon.

2. Sunetul

Este un bluetooth speaker, deci trebuie sa aiba un sunet de calitate. Si acest gadget are un sunet foarte bun. Xiaomi nu este o firma care sa faca un dispozitiv slab si a demonstrat asta inca de la primul telefon pe care l-a creat. Calitatea defineste Xiaomi, iar aceasta companie a ajuns sa creeze tot mai multe dispozitive tocmai pentru ca au parte de multe vanzari.

3. Constructie

La acest capitol intra si design-ul care este foarte bine gandit. Acest dispozitiv are o clema care se poate lega la blugi, la rucsac, etc.

Water resistant si Dust proof sunt doua aspecte foarte importante. Acest gadget rezista si la socuri, fiind foarte solid si utilizand un plastic de calitate.

4. Autonomie

Autonomia probabil este esentiala, iar Xiaomi MiFa are o baterie de 1100 mAh. Este o baterie foarte mare pentru un astfel de device, astfel autonomia nu va fi o problema.

Un alt aspect este si microfonul de care dispune acest dispozitiv. Astfel, cei de la Xiaomi spun ca acest gadget se poate utiliza in siguranta in timpul condusului cand soferul vorbeste la telefon.

Xiaomi MiFa costa 42 de dolari.

XiaoMi Outdoor Bluetooth 2.1 + EDR Speaker

s-ar putea sa-ti placa