Acasa Diverse Windows 10 te ajuta sa faci colaje cu noul Windows 10 Fall Creators Update

Windows 10 te ajuta sa faci colaje cu noul Windows 10 Fall Creators Update

by Dragos Schiopu

Daca faci parte dintre oamenii carora le plac foarte mult colajele video realizate din mai multe fotografii ai putea sa incerci noul update de la Windows 10. Acest update se numeste Windows 10 Fall Creators Update. El este cel care te va ajuta sa-ti creezi propriul colaj video din pozele tale preferate, cu atat mai mult cu cat procedeul in sine nu este unul foarte greu. Tot ce trebuie sa faci tu este sa deschizi aplicatia Photos.

Cum iti poate fi de folos aplicatia Photos in Windows 10?

Odata ce ai deschis aceasta aplicatie vei avea posibilitatea sa-ti editezi fotografiile, sa le gasesti mult mai usor si sa le aranjezi dupa bunul plac. Ba mai mult decat atat, de acum, poti adauga text pe ale tale fotografii, efecte 3D sau diferite filtre pe care le ai la indemana tot in aceasta aplicatie.

Tot ce trebuie sa faci pentru a creea propriul clip video din fotografii trebuie sa bifezi toate fotografiile dorite din folderul tau si o sa vezi ca-ti va aparea o fereastra unde poti selecta optiunea pentru New video. Bineinteles ca ii poti da si o denumire, daca asta iti doresti. Poti de asemenea sa-i atasezi clipului tau si muzica ambientala (pe care o gasesti tot in aceasta aplicatie). Iar cand vei termina de editat respectivul colaj video din fotografii poti da share pe Facebook sau ii poti da un Export  (vei gasi clipul in folderul Pictures – Exported Videos).

Si daca a ta curiozitate nu iti da pace ai putea sa iti realizezi chiar tu propriul colaj. Eu una am incercat deja acest update exact in momentul in care a aparut si mi s-a parut extrem de simplu de folosit. Ce-i drept sunt multumita de micutul meu colaj si de ceea ce am putut sa fac. Si ca o mentiune va pot spune ca nu am pierdut foarte mult in realizarea colajului meu video, ci am luat totul mai degraba ca pe o joaca. Iar ceea ce a iesit vei putea vedea chiar aici.

s-ar putea sa-ti placa