Acasa Diverse WhatsApp web disponibil si pe Firefox si Opera

WhatsApp web disponibil si pe Firefox si Opera

by Dragos Schiopu

De mai bine de-o luna platforma de mesagerie detinuta de Facebook, WhatsApp are un client web pentru a putea pastra legatura cu cei dragi si de pe calculatorul dumneavoastra. La momentul lansarii clientului de web pentru WhatsApp, acesta era disponibil doar pe browser-ul Google Chrome.

Astazi, WhatsApp a anuntat pe contul de Twitter ca, clientul web al aplicatiei este disponibil si pe browser-ele Firefox si Opera. Ceea ce mi-a atras atentia folosind WhatsApp web pe Opera si Firefox este o optiune care permite activarea notificarilor pe desktop, ceea ce pe Google Chrome nu este disponibila.

Ca si pe Google Chrome pasii sunt aceeasi. Pentru a va conecta la clientul web al WhatsApp urmati pasii de mai jos:

  • deschidem aplicatia WhatsApp.
  • ne conectam pe web.whatsapp.com.
  • intram in meniul aplicatiei de pe mobil.
  • selectam whatsapp web.
  • scanam codul QR de pe ecranul calculatorului cu ajutorul telefonului.
  • dupa scanarea codului, veti fi redirectionati catre pagina cu contactele disponibile.

Pentru a ramane conectat pe clientul web al WhatsApp trebuie sa aveti o conexiune de date activa, fie ea wi-fi sau datele mobile.

Desi WhatsApp are aplicatii disponibile pe majoritatea platformelor mari, Android, Windows Phone si BlackBerry, din pacate aplicatia nu este disponibila si pe platforma iOS, datorita limitarilor impuse de catre Apple. Dar aplicatia pentru iOS se anunta ca va fi disponibila in curand.

 

s-ar putea sa-ti placa