Acasa Diverse Vrei sa asculti piesele preferate de pe Youtube fara sa ai nevoie de internet? Iata cum!

Vrei sa asculti piesele preferate de pe Youtube fara sa ai nevoie de internet? Iata cum!

by Dragos Schiopu

Daca si tu faci parte din acea categorie de persoane ce isi doreste sa asculte muzica in permanenta fara sa fie conditionat de traficul de net, ei bine ar trebui sa te orientezi catre acele metode ce iti pot oferi acest lucru. Mai exact nu trebuie sa renunti la videoclipurile tale preferate de pe YouTube, ci sa gasesti o cale prin care poti face acest lucru fara sa te conectezi la internet.

Prin urmare exista o astfel de solutie, mai ales daca ne gandim ca putem apela la o metoda clasica si foarte simpla cum ar fi sa descarcati videoclipurile direct pe Android. Iar solutia eficienta despre care vorbeam se numeste TubeMate. Fiind o aplicatie pe care din pacate nu o gasesti in Google Play, pe aceasta o poti descarca in browserul tau. Se poate descarca in mod gratuit de pe TubeMate.net.

Mai apoi trebuie sa accepti si sa realizezi tot ce iti va cere aplicatia pentru a o instala in telefonul tau smart. De asemenea aceasta aplicatie nu ar trebui sa ti se para foarte greu de descarcat sau de instalat avand in vedere ca se aseamana cu YouTube. Dupa ce ai terminat de instalat aplicatia tot ce trebuie sa faci este sa iti descarci piesele preferate.

Cum descarci piesele cu ajutorul aplicatiei TubeMate?

Pentru ca este o aplicatie destul de usor de folosit tot ce trebuie sa faci sunt urmatorii pasi:

  • sa deschizi aplicatia;
  • sa cauti clipul dorit;
  • afiseaza clipul pe ecran;
  • apasa butonul rosu pentru a-l descarca;
  • alege formatul pe care ti-l doresti;
  • descarcarea nu dureaza foarte mult, aceasta dureaza in functie de conexiunea pe care tu o ai la internet.

Bineinteles ca toate melodiile pe care tu le descarci ajung in memoria interna a telefonului tau sau pe cardul pe care il ai in dotare. Ba mai mult decat atat aceste piese pot fi redate in orice tip de program pe care tu il ai instalat pe smartphone-ul tau. Prin urmare, dupa cum observi, aceasta aplicatie este foarte usor de utilizat si nici nu vei intampina probleme in cazul acesteia.

s-ar putea sa-ti placa