Acasa Diverse Un nou produs lansat de Navitel

Un nou produs lansat de Navitel

by Dragos Schiopu

Jucatorul principal pe piata sistemelor de navigare din Polonia, Cehia, Rusia, Ucraina si Belarus si-a facut intrarea si pe piata din Romania. Navitel reprezinta unul dintre liderii importanti pe piata furnizorilor de solutii de navigare pentru industria auto, cat si specializata in dezvoltarea si productia de software pentru navigatie prin satelit si cartografie.

Astfel ca recent Navitel anunta lansarea unui nou produs, Navitel E500 Magnetic. Ceea ce este interesant la acest nou produs este faptul ca are un ecran tactil de cinci inci si unghiuri de vizualizare largi. Iar suportul magnetic va permite sa instalati sau sa indepartati dispozitivul foarte usor.

In plus hartile a 43 de tari europene, cat si hartile Rusia, Belarus, Kazahstan si Ucraina sunt preinstalate si gata de utilizare.

Specificatii tehnice ale dispozitivului Navitel E500 Magnetic

  • procesor  MStar cu o frecventa de 800 MHz;
  • sistem de operare – Windows CE;
  • ecran tactil de 5 inci cu o rezolutie de 800 x 480;
  • memorie interna – 8GB;
  • slot pentru card microSD de pana la 32GB (pentru stocarea hartilor de navigatie suplimentare sau pentru alte fisiere media);
  • capacitatea bateriei – 1200 mAh;
  • imagini clare chiar si in lumina puternica a soarelui;
  • unghiuri largi de vizualizare.

Printre hartile pe care le detine dispozitivul Navitel E500 Magnetic se afla si urmatoarele: Albania, Andorra, Austria, Belarus, Belgia, Bulgaria, Bosnia si Hertegovina, Cipru, Republica Ceha, Croatia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Gibraltar, Grecia, Ungaria, Islanda, Insula Man, Italia, Kazahstan, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Macedonia, Malta, Moldova, Monaco, Muntenegru, Slovenia, Spania, Suedia, Elvetia, Ucraina, Regatul Unit, Statul Vatican.

Este bine de stiut faptul ca nu ai nevoie de foarte mult timp pentru a instala dispozitivul Navitel E500 Magnetic la bordul masinii tale. Cu ajutorul magnetului acestui dispozitiv ce se aseaza ferm pe parbriz nu ai nevoie decat de cateva secunde pentru a-l instala si cam acelasi lucru se intampla si atunci cand vrei sa-l indepartezi dupa calatoria facuta.

NAVITEL E500 MAGNETIC porneste si lanseaza automat software-ul de navigatie dupa ce a fost conectat la suportul magnetic. Aparatul se oprește la 15 secunde dupa scoaterea din suportul de montare. Magnetul puternic mentine dispozitivul in siguranta in timp ce conduceti. Iar daca aveti de gand sa va achizitionati un astfel de dispozitiv acesta va ajunge la voi sub forma urmatorului pachet:

● NAVITEL E500 MAGNETIC – dispozitiv de navigatie personalizat;
● Suport auto (parbriz);
● Incarcator auto 12 V;
● Cablu mini-USB;
● Carcasa moale;
● Stylus (creion tactil);
● Manual de utilizare;
● Cardul de garantie.

s-ar putea sa-ti placa