Acasa Telefoane Vodafone Smart la preturi incepand de la 0 euro

Vodafone Smart la preturi incepand de la 0 euro

by Dragos Schiopu

Cosmote a lansat sub nume propriu un smathphone, anume Cosmote move, acum a venit timpul ca si Vodafone sa lanseze un smartphone, anume Vodafone Smart, care sa fie disponibil la pretul ce pornesc de la 0 euro, in functie de tipul de contract, incheiat pentru o perioada de 2 ani.

Astazi, Vodafone a lansat un smartphone sub nume propriu care are ca si sistem de operare Android 2.2, cunoscut sub denumire de Froyo. Iuliana Rebegea, associate director, terminals, Vodafone Romania a declarat:

„De astazi, oferim utilizatorilor nostri un smartphone Android sub brandul Vodafone care aduce unul dintre cele mai bune raporturi pret-calitate de pe piata romaneasca. Noul Vodafone Smart a fost dezvoltat de Vodafone Group pentru a oferi acces facil la Internetul pe mobil, atat pentru abonatii cat si pentru utilizatorii serviciilor prepaid ce patrund acum in lumea smartphone-urilor. Telefonul ofera utilizatorilor conectivitate HSDPA, Bluetooth, WiFi si un modul GPS. Utilizatorii Vodafone pot achizitiona noul smartphone din toata reteaua Vodafone si magazinele partenerilor nostri, precum si online.”

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

Petre Danutz 22-06-2011 - 20:22

este mult mai bun cel de la cosmote…………vodafone se pare ca s-a obisnuit cu locu doi cand vine vorba de cosmote vs vodafone…….

Comentariile sunt inchise.