Acasa Telefoane Vodafone aduce iPhone 7

Vodafone aduce iPhone 7

by Dragos Schiopu

Interesul urias pentru noul iPhone a luat prin surprindere Apple, care nu se astepta la numarul mare de pre-comenzi, cu atat mai mult cu cat stocurile sunt insuficiente pentru a onora toate aceste comenzi. Aceasta situatie este valabila pentru toate tarile, inclusiv in tara noastra, unde veti gasi noile modele de iPhone disponibile prin intermediul Vodafone Romania.

Si pentru ca am adus vorba despre Vodafone trebuie sa stiti ca incepand de vineri, 23 septembrie, compania ofera utilizatorilor sai cele mai noi si mai avansate modele de iPhone, iPhone 7 si iPhone 7 Plus. Pastrand traditia celor de la Apple, Vodafone Romania a lansat noile iPhone la ora 00:00, in noaptea dintre 22 – 23 septembrie.

Cei care au dorit sa-si achizitioneze un iPhone 7 sau un iPhone 7 Plus au putut merge joi seara, incepand cu ora 22:00, la magazinul Vodafone din Centrul Vechi (Str. Lipscani, nr. 7), magazin ce a fost deschis pana dupa miezul noptii. Lansarea noilor modele de iPhone a fost sarbatorita printr-un eveniment inedit, ce a fost construit in jurul conceptului „Black is the new black”.

eveniment-lansare-iphone

Pentru pasionatii de iPhone si pentru cei ce vor sa-si achizitioneze un astfel de model, Vodafone ofera aceste noi modele la abonamentul Super RED 89. Ceea ce trebuie sa stiti este faptul ca la acest abonament puteti achizitiona iPhone 7 la un pret de 49 de euro, iar iPhone 7 Plus la un pret de 179 de euro.

lansare-iphone

In plus Vodafone a lansat Supernet 4G+, retea ce ofera tuturor utilizatorilor viteze mai mari si bineinteles cea mai buna experienta de video HD pe mobil. Pe langa toate acestea se mai adauga si faptul ca acoperirea 4G+ este extinsa, fiind disponibila in toate cele 41 de resedinte de judet, in Bucuresti si in alte 330 de localitati.

lansare-model-iphone

Ceea ce este de remarcat in tot acest sir de informatii este faptul ca noul iPhone este compatibil cu 4G+ Inca un lucru de mentionat este disponibilitatea noilor modele de iPhone, caci Vodafone va oferi acest produs cat de curand, in functie de livrarile de la Apple. Iar daca aveti nevoie de mai multe detalii si informatii puteti gasi pe Vodafone Romania.

s-ar putea sa-ti placa