Acasa Telefoane VKWORLD vk700 Pro, un telefon cu un super ecran

VKWORLD vk700 Pro, un telefon cu un super ecran

by Dragos Schiopu

Unul din aspectele care au contat foarte mult in ascensiunea telefoanelor inteligente este ecranul mare de care acestea dispun, utilizatorii dorind astfel telefoane cu ecrane cat mai mari, incepand de la diagonale de 3.5 inch si terminand cu diagonale de 5-6-7 inch. Daca ar fi sa mentionez si un defect al telefoanelor cu ecran mare, as sugera tot ecranul. Asta deoarece cu cat e mai mare, cu atat mai mult creste si sansa ca acesta sa ajunga bucatele dupa o cazatura.

Din acest motiv telefoanele care dispun de tehnologii care ajuta ecranele sa fie mai rezistente sunt la mare cautare. Un astfel de telefon este si VKWORLD vk700 Pro care va putea fi cumparat maine de pe EverBuying.Net la un pret foarte, foarte bun: 60 de dolari. Pretul este insa valabil numai pentru primele 30 de comenzi.

wpsC950.tmp(09-30-17-24-56)

Si totusi… despre ce telefon vorbim?

Specificatii VKWORLD vk700 Pro

Vorbim asadar despre un telefon cu un display de 5.5 inch care dispune de tehnologia 3.0D Curved. Aceasta ofera, pe langa o rezistenta mult mai mare a ecranului, si un unghi de vedere foarte bun, ceea ce ne face sa recomandam acest telefon. De asemene restul materialelor au fost alese tot pentru o rezistenta cat mai mare.

In ceea ce priveste camera de 13Mp, aceasta are un timp foarte, foarte scurt de focalizare de doar 0,1 secunde. Pe scurt, nici nu simtim cand s-a facut focalizarea. De asemenea camera frontala este si ea una foarte buna, avand un senzor de 5MP.

Despre acest telefon ar mai trebui spus si faptul ca este dotat cu o baterie care promite o autonomie de lunga durata. 3200 mAh este capacitatea bateriei. De asemenea mai vorbim si despre un telefon cu 3G care, in ciuda numelui sau aproape anonim, este disponibil si in limba romana. Tare, nu?

De asemenea VKWORLD vk700 Pro este disponibil in trei variante de design, una mai interesanta ca alta: negru nobil, alb diamant si auriu stralucitor.

Oferta va fi disponibila intreaga luna, incepand de maine 7/10/2015 din saptamana in saptamana. Mai exact, oferta va fi valabila maine pe 7, saptamana viitoare pe 14, peste doua saptamani pe 21 si in ultima saptamana a lunii pe 28.

vkworld vk700 pro

s-ar putea sa-ti placa