Acasa Diverse Videochat-ul, „parola” pentru o viata mai simpla si mai fericita!

Videochat-ul, „parola” pentru o viata mai simpla si mai fericita!

by Dragos Schiopu

Prevederile legii nr. 196 din 13 mai 2003 privind prevenirea si combaterea pornografiei sunt foarte clare in ceea ce priveste videochat-ul, aceasta activitate fiind legala in Romania! Ca model online, vei semna chiar din prima zi de munca un contract de artist-interpret si vei primi pe loc exemplarul tau. Angajamentele luate de ambele parti contractuale sunt respectate cu profesionalism, astfel incat sa ai parte de o experienta exceptionala, alaturi de o echipa care si-a creat un prestigiu in acest domeniu.

Ai atitudine si stii ce vrei? Ca model, poti face ordine in viata ta!

Daca vrei independenta financiara si recunoastere, in cadrul celui mai bun studio din lume ai posibilitatea de a-ti indeplini visurile. Sa fii model presupune, ca orice alta meserie, ca vei avea un loc de munca, un program pe care ti-l alegi la inceputul fiecarei saptamani, drepturi si obligatii si ca vei fi platita, conform unui contract de artist-interpret, pentru munca pe care o prestezi.

Nu exista clauze ascunse, capcane sau alte articole ce ar putea fi in dezavantajul tau. Cheia succesului ca model de videochat la www.studio20.ro este sa privesti jobul ca pe un loc de distractie si sa vezi aceasta lume virtuala ca pe o scena, unde esti cea mai frumoasa, placuta si curtata femeie.

In general, candidatele care aplica pentru aceasta meserie sunt vorbitoare de limbi straine, absolvente de facultate si multe au lucrat deja in campul muncii, in domeniile in care au absolvit. Dezamagirea financiara, salariile mici si imposibilitatea de a-si permite achizitionarea unui autoturism sau apartament le determina pe multe dintre femeile cu atitudine sa isi incerce sansele si intr-un domeniu in care castigurile pot sustine aceste investitii.

Poti sa iti indeplinesti visurile prin videochat?

Desigur, nu este chiar atat de simplu sa ajungi la castiguri de top, insa ambitia, seriozitatea, responsabilitatea si indeplinirea angajamentelor te vor ajuta sa avansezi intr-un ritm ametitor. In functie de cat esti de dispusa sa joci roluri fascinante, sa porti conversatii captivante si sa emani un sarm cuceritor, vei cunoaste si succesul, care va fi direct proportional cu implicarea ta.

„Parola” videochat pentru viata pe care ti-o doresti este la un click distanta. Ca model online, vei cunoaste o serie de avantaje care te vor motiva sa iti atingi obiectivele propuse. Comparativ cu alte domenii, castigurile din aceasta activitate iti vor permite ca in 2-3 ani sa iti realizezi visurile si sa pui bazele unui viitor solid. Daca vrei sa ai casa si masina ta sau daca vrei sa vizitezi o insula exotica, orice este posibil atunci cand esti un model online profesionist.

Este sau nu legala aceasta activitate?

Multe dintre candidatele care se prezinta la interviu intreaba frecvent daca aceasta activitate este cu adevarat legala. Conform legislatiei in vigoare, este perfect licita, insa depinde de felul in care cei care detin un studio aleg sa respecte sau nu legea. De aceea, este esential sa colaborezi cu o echipa care este bine cotata in domeniu si care se bucura de recenzii excelente din partea modelelor.

Daca ai visat mereu sa iti stabilesti singura programul de lucru, ca model de videochat vei avea libertatea de a-ti indeplini dorinta. Astfel, iti vei putea stabili show-rile de la o saptamana la alta, dupa cum vrei si poti, in tura de dimineata, de dupa-amiaza sau de noapte. Angajeaza-ti sarmul personal si vei cunoaste rapid ascensiunea in noua ta cariera!

s-ar putea sa-ti placa