Acasa Diverse Verificare rapida a contului tau de Google

Verificare rapida a contului tau de Google

by Dragos Schiopu

Google Plus Security

In zilele noastre securitatea conturilor reprezinta cel mai important factor atunci cand navigam pe internet. De cele mai multe ori hackerii sunt cu ochii pe sistemele noastre, sunt atenti la orice miscare pe care o facem, inclusiv daca schimbam parola de la un cont. Conturile utilizatorilor de Google sunt cele mai vizate de catre hackeri, conform unor statistici neoficiale se pare ca de cele mai multe ori conturile de la Google sunt cele mai atacate.

Google sau Android e cam acelasi lucru, fie ca este vorba de contul cu care ne logam pe desktop, valabilitatea lui este si pe Android. Chiar daca nu ai descarcat in ultima perioada nici-un fisier malitios, sunt si alte metode prin care sa iti poata fi accesat contul tau de Google. Majoritatea persoanelor au un cont la toate site-uri pe care se logheaza si de cele mai multe ori hackerii profita de acest lucru, de indata ce s-a aflat parola de la contul de Google, atacatorul poate sa puna mana si pe celelalte conturi, inclusiv cel de la contul tau bancar.

Cei de la Google sfatuiesc utilizatorii sa isi adauge un numar de telefon la contul lor, sa il verifice si sa il foloseasca ori de cate ori este nevoie pentru a-si recupera contul, in cazul in care si-au uitat parola s-au i-a fost schimbata.

Securitatea pentru Google a fost intotdeauna prioritara, indiferent daca acestia au lansat un nou serviciu, au avut grija de fiecare data de conturile utilizatorilor, sa le ofere posibilitatea de a-si recupera parola fie ca este vorba de numarul de telefon sau de adresa de e-mail.

Verificarea este simpla, se acceseaza un link dupa care utilizatorul completeaza informatiile din rubricile impuse de catre cei de la Google, dupa care se activeaza prin SMS contul(daca este cazul).

Recomandam sa va verificati ori de cate ori aveti ocazia conturile de Google, sa fiti siguri ca nimeni altcineva nu s-a conectat la el.

s-ar putea sa-ti placa