Acasa Diverse Utilitatea unui HDD extern

Utilitatea unui HDD extern

by Dragos Schiopu

Solutia ideala pentru stocarea datelor tale – documente, continut video si foto, filme, jocuri – este, fara indoiala, utilizarea unui HDD extern. Acesta iti ofera, in principal, mai mult spatiu de stocare, pentru informatiile pe care te pastrezi, in mod normal, in laptop sau desktop.

Dincolo de posibilitatile avansate de stocare, cu capacitate de pana la 16TB, hardurile externe sunt perfecte pentru a-ti asigura portabilitatea, siguranta si facilitatea in accesare a documentelor stocate.

Iata de ce un HDD extern este, in acest moment, cea mai simpla si mai eficienta achizitie pe care o poti utiliza pentru arhivarea documentelor personale din laptop sau desktop.

Hard diskurile portabile au o capacitate mare pentru a stoca documente, indiferent de natura acestora. Cu siguranta ai in telefon, pe tableta sau pe laptop materiale video pe care vrei sa le pastrezi, filmari facute cu prietenii, poze din vacante, filmele preferate sau jocurile de care nu te plictisesti niciodata. Acestea insa ocupa mult spatiu si, pe langa faptul ca te impiedica sa adaugi materiale noi colectiei tale, impiedica respectivele dispozitive sa lucreze la viteza optima. Este o situatie numai buna de gestionat cu ajutorul unui HDD extern pe care iti poti muta toate documentele la care tii. Daca esti in dubiu in privinta modelului, incearca sa consulti acest ghid de cumparare a unui HDD extern.

433eb9a05912ac0615c94d443b4ad170

Hard diskurile externe sunt usor de utilizat de catre oricine, chiar de atunci cand esti certat cu tehnologia. Se aseamana foarte mult cu un stick pe care il folosesti in mod obisnuit, conectat la un port usb.

Hard diskurile externe sunt perfecte daca vrei sa porti informatiile cu tine oriunde mergi. Mai rapid decat sa scrii zeci de DVD-uri sau decat sa ai permanent laptopul cu tine oriunde mergi, HDD-urile sunt compacte, portabile, de dimensiuni mici, adica ideale pentru a le folosi acasa, la job, la prieteni fara prea mare efort.

Hard diskurile externe pot fi solutii foarte bune pentru siguranta datelor tale. Gandeste-te cat de mult te-ar afecta defectarea sau pierderea laptopului cu toate datele din el! Transferul datelor facut cu ajutorul hard diskurilor externe iti asigura acces la informatii chiar si in cazul unui astfel de incident.

Capacitatea mare de stocare, portabilitatea, usurinta in utilizare, accesul rapid fac din HHD-urile externe o solutie pe care o poti folosi cu succes pentru siguranta documentelor tale, fie ele materiale audio, video, foto sau de alta natura.
Datorita acestor avantaje, insa, hard diskurile externe sunt idei salvatoare pentru multe afaceri care au nevoie de back-up pentru documentele sale sau de solutia unei arhivari sigure si eficiente.

s-ar putea sa-ti placa