Acasa Diverse Unde iti poti ascunde televizorul?

Unde iti poti ascunde televizorul?

by Dragos Schiopu
unde ascunzi televizorul

Cred ca ziua de astazi ma supune la cateva incercari mai diferite. Spre exemplu in dimineata asta am gasit o chestie ce mie una mi s-a parut foarte interesanta dintr-un singur aspect – iti poti ascunde televizorul oriunde doresti. Si mai mult decat atat il poti avea la indemana ori de cate ori ai vrea sa te relaxezi. Nici nu m-am gandit vreodata la faptul ca o oglinda poate ascunde in spatele ei un televizor smart. Poate si pentru ca noi suntem obisnuiti sa lasam televizorul in dormitor sau sufragerie pe o comoda si ori de cate ori vrem sa ne relaxam sa mergem in acea incapere si sa-l pornim.

Dar se pare ca sunt persoane ce vor sa se bucure la maximum de spatiul pe care il au in casa lor. Spre exemplu anumite persoane s-au gandit sa-si ascunda televizorul in spatele unei bucati de oglinda sau in spatele unui obiect de arta. In plus de asta daca folosesti acest tip de metoda, de a ascunde televizorul, vei avea parte de mai mult spatiu, dar si de o pozitionare mai buna a televizorului tau. Si pentru ca stiu ca v-am starnit curiozitatea am sa va las si pe voi sa urmariti clipul de mai jos ce face referire la acest lucru.

Se pare ca sistemul in care este prins televizorul este unul foarte sigur – asta avand in vedere greutatea unui astfel de televizor. Si ca o parere persoanala cred ca aceasta metoda de a ascunde televizorul in spatele a ceva va avea un anume impact si pe aici pe la noi, mai ales ca unii dintre noi fac parte din acea categorie de a implementa tot ce este nou in jurul rau. Trebuie sa recunosc faptul ca nu este o idee rea, dar nici una foarte wow sau cel putin a avut acest efect asupra mea prima data cand am dat peste acest clip.

s-ar putea sa-ti placa