Acasa Jocuri Un fan a depus o petitie pentru Flappy Bird la Casa Alba

Un fan a depus o petitie pentru Flappy Bird la Casa Alba

by Dragos Schiopu

fbNebunia Flappy Bird este departe de a se termina, unii fani fiind dispusi sa faca absolut orice de dragul acestui joc.

Se pare ca nici macar posibilele crize economice, amenintari teroriste sau conflicte internationale nu sunt la fel de importatante ca Flappy Bird pentru unii, un fan infocat al acestui joc a depus astfel o petitie la Casa Alba pentru a-i convinge pe acestia sa faca ceva pentru a aduce jocul inapoi.

Jocul care s-a bucurat de un succes enorm a fost eliminat din toate magazinele de aplicatii de creatorul Dong Nguyen, lucru care a provocat nemultumirea unora si bucuria altora care au stiut sa profite de toata aceasta situatie, astfel ca acum in magazinele de aplicatii sunt disponibile o multime de jocuri inspirate din Flappy Bird.

Atunci cand au vazut aceasta petitie cei de la Casa Alba au fost surprinsi, fiindca nu se asteptau la o asa cerere neobisnuita. In cerere o persoana care s-a semnat D.S. le cere acestora in numele a milioane de oameni care si-au pierdut jocul sau nu au apucat nici macar sa il joace, sa il aduca inapoi in magazinele de aplicatii. Chiar daca petitia a ajuns unde trebuie, creatorul Flappy Bird este din Vietnam si cel mai sigur nimeni nu va incepe o campanie internationala pentru acest joc.

Jocul acesta din pacate nu este pentru multi nimic altceva decat o obsesie, un lucru la care se gandesc zi si noapte si incearca mereu sa obtina un scor din ce in ce mai mare, lucru pe care creatorul sau cu siguranta nu si l-a dorit. De cand a inceput „nebunia” Flappy Bird, vietile multor oameni au fost distruse, familii destramate, locuri de munca pierdute, toate astea fiinca nu au reusit sa se lupte cu aceasta obsesie.

Asa ca acest lucru este ceva la care multi ar trebui sa mediteze si sa realizeze ca jocurile trebuie jucate doar din placerea de a fi jucate si nu ar trebui sa faca din asta un mod de viata, o obesie.

Totusi daca doriti sa il descarcati puteti accesa link-ul acesta: Flappy Bird.

s-ar putea sa-ti placa