Acasa Telefoane Telefoanele Vertu: rafinate si scumpe

Telefoanele Vertu: rafinate si scumpe

by Dragos Schiopu

Tot vorbim de gadgeturi si totusi nu reusim sa ne hotaram care este mai cool sau care este mai util, dar pentru cei cu conturile bancare ce insumeaza de la sase zerouri cu Euro la capat situatia sta altfel.
Pe langa telefonul ce-l folosesc in scopurile de business, aici vine vorba de un smartphone ce permite accesul foarte rapid la email, rapoarte financiare si multe altele, mai exista un telefon ce reprezinta un accesoriu, adica un „telefon” simplu la prima vedere dar care valoreaza mii sau zeci de mii de euro.

Si daca tot vorbim despre telefoanele-accesorii, ne referim la gama de lux al producatorului finlandez Nokia, un telefon Vertu poate spune foarte multe despre tine, poate spune de cele mai multe ori ceea ce spune si masina pe care o conduci sau costumul pe care il porti, toate acestea la un nivel inalt inseamna defapt categoria „High Class”.

Femeile de obicei stiu sa asorteze totul cu bijuterii, de cele mai multe ori scumpe, dar un barbat nu poate afisa mai mult decat un ceas, dar de aceasta data se poate adauga si un telefon Vertu.

In Romania poti gasi telefoanele Vertu in magazinele Cellini, in trei game: Acent, Constellation si Signature:

1. Vertu Ascent

Telefoanele Vertu ce fac parte din gama Ascent sunt Ti Ferrari GT, X Design Orange, X Design Brown, X Design Titanium Black, Ti Ferrari Black si Ti Ferrari Red.

Dintre materialele folosite pentru aceste telefoane se regasesc otelul, aluminiu si pielea, iar ecranele sunt protjate cu safir cristal. Performantele hardware sa nu va ganditi ca exceleaza in vre-un fel, singurul lucru demn de retinut este ca au memoria interna intre 8 GB si 32 GB, pretul telefoanelor Vertu nu este justificat de performantele terminalelor ci de materialele folosite pentru un aspect iesit din comun.

2. Vertu Constellation

Telefoanele din colectia Constellation contine urmatoarele exemplare: Constellation Touch, Constellation Touch Alligator, Quest, Ayxta Night Blue, Ayxta Plum si Constellation Ayxta.

Dintre materialele folosite pe telefoanele Vertu din aceasta gama se regasesc otelul inoxidabil, piele de aligator si displayul protejat de geam din safir.

3. Vertu Signature

Telefoanele Vertu ce fac parte din gama Signature sunt S Design Pure Black, S Design Steel, S Design Yellow Gold si S Design White Gold. Dintre acestea toate se remarca S Design Pure Black ce are carcasa din ceramica si S Design Steel cu carcasa din otel, iar S Design Yellow Gold si S Design White Gold ce au carcasa din aur de 18 karate.

Astfel, daca vrei sa iesi in evidenta, nu este nevoie sa ai ultimul model de iPhone sau Samsung, ci doar un Vertu de cateva mii de euro.

s-ar putea sa-ti placa