Acasa Diverse Tactus Technology sau cum sa scrii mai repede pe telefoanele cu touchscreen

Tactus Technology sau cum sa scrii mai repede pe telefoanele cu touchscreen

by Dragos Schiopu

Imi place sa pot scrie mesajele cat mai repede si sa simt fiecare buton apasat. Astfel, fara sa ma laud, zic ca am invatat deja locul fiecarui buton de pe tastatura laptopului cat si de pe cea a telefonului. Da, detin un telefon cu tastatura QWERTY doar pentru ca imi place sa pot scrie mesaje fara sa fiu nevoit sa ma uit la butoanele pe care le apas. Acest lucru nu il pot face si in cazul unui telefon cu touchscreen deoarece acesta nu are decat cel mult 3-4 butoane.

TactusTechnology

Totusi se pare ca exista o tehnologie care sa adauge butoane telefoanelor cu touchscreen. Aceasta se numeste Tactus Technology si este precum o folie care se aplica pe ecran iar atunci cand dorim putem activa tastatura oricand dorim sa scriem un mesaj iar atunci cand dorim sa ne bucuram de intreg ecranul, tastatura dispare.

Tehnologia acestei tastaturi este foarte interesanta. Atunci cand o activam, pe ecran apar niste bule cu apa ce pot fi folosite pe post de butoane. Astfel scrierea mesajelor pe telefoanele cu touchscreen devine la fel precum scrierea unui mesaj pe un telefon cu tastatura QWERTY.

Aceasta folie, daca o putem nume asa, este disponibila pentru precomanda aici si va avea un pret de aproximativ 100 de dolari. Pentru a intelege mai bine cum functioneaza, puteti urmari videoclipul de mai jos:

https://www.youtube.com/watch?v=t4eh-Cn3Pzk

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

VASI le R 18-02-2015 - 18:51

Pare interesantă, dar parcă nu merită investiția. Nu pentru un român.

Comentariile sunt inchise.